- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 35
- Konu Sahibi turuncupipet
40 gundur süren bir baş ağrım var doktora gidip tomografiye ve mr a girdim. Bir şey yok sinuzit ve migren dediler. Bende ağrı kesici ve migren ilacı almaya başladim. Ta ki hamile olduğumu ogrenene kadar. Hamile olduğumu öğrenince mecburen sadece parol içtim ama gittikçe şiddetlendi durum ve covid oldum bir hafta içinde. Şu an artık hayatım mahvolmuş durumda yarı ölü gibiyim kızım var onunla ilgilenemiyorum. Çok büyük bir imtihanda hissediyorum kendimi sağlık açısından. Ne yaptıysam olmadı arkadaşlar akapunktur yaptim olmadı ailem şifa duaları okudu bende aynı şekilde şifa dualarıyla geziyorum artık aklımı oynaticam. Üstelik çalışıyorum dayanamiyorum. Hangi doktora gitsem hamilelikten dolayı yüzüme kapılar kapanıyor. Hafıza kaybida yaşıyorum bazen basım oyle ağrıyor ki ne yaptığımı ne yaşadığımı bilmiyorum 20 günde 4 kilo verdim istahimda yok psikolojim de iyi değil beyinde bir sıkıntı yok diyor doktorlar migren deyip gönderiyorlar. Damardan almadigim vitamin sıvı ağrı kesici kalmadı artık çok çaresizim. Benim durumumda olan varmı varsa nasıl kurtuldu belki buradan bir çare bulurum durumuma