Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba 14. Haftadayım 2 haftadır sürekli baş ağrım var genelde akşam 20.00 gibi başlıyor sabah kalkıp kahvaltı yapana kadar devam ediyor sizce normal mi benim gibi olan varmı ?
Kızlar merhaba 14. Haftadayım 2 haftadır sürekli baş ağrım var genelde akşam 20.00 gibi başlıyor sabah kalkıp kahvaltı yapana kadar devam ediyor sizce normal mi benim gibi olan varmı ?
13. Haftamdayim. Her sabah bas ağrısı ile uyanuyorum. Okuduğum makalelerde normal olduğunu hatta özellikle bu haftalarda ve son 3 ay arttığını söylüyor. Minoset falan al olmazsa
13. Haftamdayim. Her sabah bas ağrısı ile uyanuyorum. Okuduğum makalelerde normal olduğunu hatta özellikle bu haftalarda ve son 3 ay arttığını söylüyor. Minoset falan al olmazsa
Parol kullandım iki kere ama sürekli kullanmak istemiyorum benimde okuduğuma göre bu ilk trimester dönemde beyin damarlarımız genişliyormuş o yüzden oluyormuş lavanta yağı iyi geliyor diyolar ama bilmiyorum evde lavanta kolanyası var bir deneyeceğim rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin