Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında çok tuzlu yemiyorum ama mideme iyi geldiği için çubuk kraker yiyorum sanırım ondan. suyu da az içiyorum dün mesela sadece 1 lt içebildimBenimde 12. haftadan beri çok feci şişiyor, mümkün olduğunca tuzu azaltmalısın, bol su içmelisin ve otururken ayaklarını yükseğe koymalısın dedi doktorum.
bu ara havalar sıcak çok fazla su kaybediliyor en az 3 lt içmen lazım, ki tansiyonun dengede dursun, ileriki zamanlarda tansiyon büyük problem, yemeklerinden azalt tuzu, tamamen kesmekde iyi değil, mümkün olduğunca az kullanmalısın ama su önemli çok.aslında çok tuzlu yemiyorum ama mideme iyi geldiği için çubuk kraker yiyorum sanırım ondan. suyu da az içiyorum dün mesela sadece 1 lt içebildim![]()
ayyy evet asıl sıkıntım su galiba benimbu ara havalar sıcak çok fazla su kaybediliyor en az 3 lt içmen lazım, ki tansiyonun dengede dursun, ileriki zamanlarda tansiyon büyük problem, yemeklerinden azalt tuzu, tamamen kesmekde iyi değil, mümkün olduğunca az kullanmalısın ama su önemli çok.
benm devamlı şiş günde 3 lt yakın su içip tuzu çok az kullandığm haldeArkadaşlar merhaba, dün işten geldim sandaletlerimi çıkarttım ve ayaklarım şişmişti. Bu neden olur acaba? Tuzlu yemekten mi, az su içmekten mi acaba? aynı durumda olanlar varsa yardımcı olabilir mi?
Arkadaşlar merhaba, dün işten geldim sandaletlerimi çıkarttım ve ayaklarım şişmişti. Bu neden olur acaba? Tuzlu yemekten mi, az su içmekten mi acaba? aynı durumda olanlar varsa yardımcı olabilir mi?
Ben de çok tuz kullanmiyorum ama şu az iciyorumbenm devamlı şiş günde 3 lt yakın su içip tuzu çok az kullandığm halde
Yaaa bende aynı durumda olacağım sanırım sis ayaktan yuruyemeyecegimTuzu fazla tükenmek ciddi sekilde ödem oluşturuyor mümkün olduğunca azaltmalısın.. su tüketimi yaşamın her anında büyük önem taşıyor. ama şunu bil ki ne kadar dikkat edersen et ayakların şişecek sen tuzu azaltıp bol su tüketerek bunu hafifletebilirsin. ben gebeliğimde tuzu hayatımdan çıkartıp bol su içmeme rağmen ayaklarımın şişinden yürüyemiyordum.
Yok masa başı işte çalışıyorum ama az yurudugum için de olabilir mi acaba birde?Uzun sure ayakta kaldiysaniz da olabiliyor. Ben de mumkun oldugu kadar tuz kullanmam ve gunde en az 2-2.5 lt su içerim ama ayak numaram buyudu yalniz odem yok dokundugumda. Basta anlam veremedim ama annem de yasamis hamileliklerinde o yuzden pek onemsemedim sonradan.
her şey minik yavrun için.. ben de hiç geçmez sanıyordum ama geçti doğum yaptığın zaman ne kadar rahatladığını göreceksin. ki benim bebeğimde dev bir tümör vardı ikiz bebek taşıyor gibiydim.Yaaa bende aynı durumda olacağım sanırım sis ayaktan yuruyemeyecegim![]()
Yok masa başı işte çalışıyorum ama az yurudugum için de olabilir mi acaba birde?
Ayyy ben çok tuzlu yemedigim halde oyleyim Allah yardımcın olsunBenimde ayaklar fena sisti ama tuzlu yiyorum azaltmaya çalışıyorum ve azalttimda amaa son 1 haftadır topuklar falan çok agriyor özellikle sabah uyanınca zor yürüyorum ağrıdan![]()
Evet bol su içmeli ve yurumeliyim. Tesekkur ederim :)Hem cok ayakta durma hem de uzun sure oturma hamilelikte ayak sismesine neden oluyor diye biliyorum. Genel olarak uzun oturma ya da ayaklari yuksekte tutup uzanma öneriliyor. Arada bir yürüme sansin varsa cok iyi olur aslinda hem kan dolaşımı icin hem de bacaklarini biraz rahatlatmis olursun.
Canım ben 22 .haftadayim maşallah ayak şişmesini yaşamadim ama çalışmiyorum ayaklarım da sürekli kapalı değil belki bir ondan olabilir. Birde tuzlu yiyince şiştiğini duymuştum. Hamile olmadan önce markette çalışıyordum ayakta çok kaldgmda siserdi. Senin de çalışmana bağlı olabilir he birde şu icmiyorsan.Arkadaşlar merhaba, dün işten geldim sandaletlerimi çıkarttım ve ayaklarım şişmişti. Bu neden olur acaba? Tuzlu yemekten mi, az su içmekten mi acaba? aynı durumda olanlar varsa yardımcı olabilir mi?
Evet su az iciyorumCanım ben 22 .haftadayim maşallah ayak şişmesini yaşamadim ama çalışmiyorum ayaklarım da sürekli kapalı değil belki bir ondan olabilir. Birde tuzlu yiyince şiştiğini duymuştum. Hamile olmadan önce markette çalışıyordum ayakta çok kaldgmda siserdi. Senin de çalışmana bağlı olabilir he birde şu icmiyorsan.
Tuzdandir cnm tuzu azaltArkadaşlar merhaba, dün işten geldim sandaletlerimi çıkarttım ve ayaklarım şişmişti. Bu neden olur acaba? Tuzlu yemekten mi, az su içmekten mi acaba? aynı durumda olanlar varsa yardımcı olabilir mi?
11 haftalık hamile sjn sanırım öyle fazla yurumene gerek yok ilk aylarda.Evet su az iciyorumson günlerde de az yürüyorum ondan dolayı sanirim