Canımm aynı durumdayım bende. Antidepresan kullanıyorum ve hamile oldugumu öğrendim. Bırakmak zorundayız bence. Bende en düsugunu kullanıyorum ama doktorlar ilk üç ay kullanılmaması gerektiğini söylüyor. Ne yapicaz biz
Ben devam ediyorum valla bebeğin sağlığı ds önemli ama benim de önemli bırakırsam nelerle karşılaşırım bilmiyorum ve korkuyorum o yüzden devam ediyorum. Doktorum bırak bırakma sen bilirsin demişti ama baya oluyor bunu diyeli hamile değildim o zaman şimdi hamileyim ve gitmedim bırak der diye
Ben de ilaclari bir anda biraktim.hafiften bulanti vs oluyordu ama cocugun sagligi icin o kadarina katlanicaz tabi
Bence siz simdiden cocuklariniza ceket yelek órun.ben ceket atki ormustum.terapi gibi geliyor.
bi de cocuk yetistirmek kolay degil.pedagojiue yonelin.cocuk dunyasi cok farkli.anne olabilmek zor.
mesela montessoriyi egitimini arastirin.cocukla evde yapabileceginiz aktivitelerin listesi olsun elinizde.sonradan size cok faydasi dokunur.
adem gunesin kitaplarini tavsiye ederim.onlari da inceleyin.dogan cuceloglunu da okuyun.hem kendinize hem cocugunuza cok buyuk yarar saglayacaktir.icimizdeki cocuk kitabi ozellikle.
Bazi yabanci yazarlar da var ama benim aklima montessori egitimi yatti.
harika cocuk nasil yetistirilir.diye bi kitap da var.internetten bunlari arastirin.
Bence simdiden hazlikli olun yani :)
Dogumdan sonraki 6 ay ilacsiz cocugu emzirmek istedim.4 ay emzírdim.sonra yine ilaca basladim.ama benim sorunum sadece depresyon degil.
bipolar tedavisi goruyorum.sanirim ilaclari omur booyu kullanicam.
Hala lamictal l7stral devam ediyorum.benim sorunumda insan8n pek elinde degil.
doktor bile 4 ay emzirmek icin ilac kullanmama kizmisti.bu da kalp seker hastaligi gibi bi sey.beyinden kaynakli bi problem.
bipolar icin konusuyorum.depresyonun tedavisi var tabi ki.depresyon tedavisi gpruyorsan.cocugunla eaha cabuk atlatiesin diye dusunuyorum.
neyse dedigim konulari arastir.sonra cocuk uyku bile uyutmayacak.bu zamanlari zor bulursun.bostaykenannelige hazirlan))
Canim doktoruna sordun mu? Hamilelikte kullaniliyor mu? Hic kullanmadim bu ilaci ama antipsikotik galiba.birakmayi dene.eger sikayetin olursa yine baslarsin.Rexapin 2,5 mg kullanıyorum ben kızlar. Ama bırakırsam tedavim yarım kalacak,daha 2-3 ay oldu başlayalı ve benim sorunum basit bir şey değil. Sürekli kusuyorum psikolojik kusma sorunum var su içsem kusuyorum. Tekrar bunları yaşarsam bebeğime bakamam ki.
Canim doktoruna sordun mu? Hamilelikte kullaniliyor mu? Hic kullanmadim bu ilaci ama antipsikotik galiba.birakmayi dene.eger sikayetin olursa yine baslarsin.
Anliyorum ama belli zararsiz baska bi ilac verir.bu kullandigin ilac guvenli degil gibi.normal bi antidepresan degil.riske atma.doktora git.baska ilac yazar.sat tarihin nedir? Son adetin ne zamandizamandi?Bırakmayı denedim ama o kadar kötü oldum ki tekrar başladım. Doktora sorduğumda hamile değildim bilgi almak için sorduğumda bırak demişti şimdi hamileyim ve alacağım cevaptan korktulum için soramıyorum. Sadece mg az olduğu için ona güvenerek içiyorum. İnşallah sorun çıkmaz korkuyorum ama bırakınca da su bile içemiyorum hemen kusmaya başlıyorum bu da bebek için daha zor
Ben de bipolarım. İlaçları ne zaman bırakacağımı bilmiyorum hamilelik için. Lamictal ve secita kullanıyorum. Lütfen bana yardım edinDogumdan sonraki 6 ay ilacsiz cocugu emzirmek istedim.4 ay emzírdim.sonra yine ilaca basladim.ama benim sorunum sadece depresyon degil.
bipolar tedavisi goruyorum.sanirim ilaclari omur booyu kullanicam.
Hala lamictal l7stral devam ediyorum.benim sorunumda insan8n pek elinde degil.
doktor bile 4 ay emzirmek icin ilac kullanmama kizmisti.bu da kalp seker hastaligi gibi bi sey.beyinden kaynakli bi problem.
bipolar icin konusuyorum.depresyonun tedavisi var tabi ki.depresyon tedavisi gpruyorsan.cocugunla eaha cabuk atlatiesin diye dusunuyorum.
neyse dedigim konulari arastir.sonra cocuk uyku bile uyutmayacak.bu zamanlari zor bulursun.bostaykenannelige hazirlan))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?