• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte antidepresan kullanımı

Asya___Lina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2023
1
0
1
38
Merhaba arkadaşlar forma yeni üyeyim, konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın..
ben 20 günlük hamileyim daha yeni öğrendim ama bir gün öncesinde antidepresan ilacımı (paxera 5 mg) içtim.
ilacı bırakalı 6 sene oldu ama ben de 5-6 ayda bir, İlaç yoksunluk sendromu oluşuyor ve durum dayanılmaz bir hal alıyor, aşırı baş dönmesi, aşırı dengesizlik, mide bulantısı, titreme.....
O sebeple ilacı içmek zorunda kalıyorum, bu sebeple herhangi bir sorun oluşur mu çok tedirginim
şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba nasılsınız bebeğiniz nasıl kullandınız mı ilaç ben de hamilelik düşünüyorum ama ansiyete bozukluğu var doktorum lustral verdi dün başladım malesef

Merhaba arkadaşlar forma yeni üyeyim, konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın..
ben 20 günlük hamileyim daha yeni öğrendim ama bir gün öncesinde antidepresan ilacımı (paxera 5 mg) içtim.
ilacı bırakalı 6 sene oldu ama ben de 5-6 ayda bir, İlaç yoksunluk sendromu oluşuyor ve durum dayanılmaz bir hal alıyor, aşırı baş dönmesi, aşırı dengesizlik, mide bulantısı, titreme.....
O sebeple ilacı içmek zorunda kalıyorum, bu sebeple herhangi bir sorun oluşur mu çok tedirginim
şimdiden teşekkür ederim.
Kadın doğum uzmanına gidin. Ona sormadan hiçbir ilacı kullanmayın.

Back