Benim kötü gecti hanileligim zordu ve kocamin ailesi üzdü beni çok.Bunların etkisi varmı bilmiyorum ama disleksi kızım.Ama ilaç kullansaydım ona bağlar ve suçluluk hissinden hayat boyu kurtulamazdim.İlaç icmefiniz bebekte yoğun stres kötü etkilemedi dimi inşallah
Haklısınız bende bundan çok korkuyorum çok geçmiş olsunBenim kötü gecti hanileligim zordu ve kocamin ailesi üzdü beni çok.Bunların etkisi varmı bilmiyorum ama disleksi kızım.Ama ilaç kullansaydım ona bağlar ve suçluluk hissinden hayat boyu kurtulamazdim.
Evet doktorumda bu ilacı demişti çok kötü durumda olanlara veriyorum diye ama ben yinede korkuyorumUmarım iyi olan ne ise o olur mutlaka yaşayan vardır OKB olup hamilelik geçiren kizlar bilgi lütfen hamilelikte lutsral kullanan varmış
Com zor bir seçim yapmak çaresizlik resmenEvet doktorumda bu ilacı demişti çok kötü durumda olanlara veriyorum diye ama ben yinede korkuyorum
Aynen canim dört ayım.kaldi insalah hiç gerek kalmazCom zor bir seçim yapmak çaresizlik resmen
Sağlığı iyiyse dayan bence geri kalan o çocuğun bir ömrü stres kötü etkilemiyor da dayan bence bu kadar dayanmissin Allah herşeye kadirdirAynen canim dört ayım.kaldi insalah hiç gerek kalmaz
Şimdilik iyiyim şükür olsun canım senin içinde en hayırlı zamanı diliyorum...yorumları bende bekliyorum ..hep araştırıyorum damla falan kullanan oldumu bebek digunca nasıl diye hala bulamadım öyle biriniSağlığı iyiyse dayan bence geri kalan o çocuğun bir ömrü stres kötü etkilemiyor da dayan bence bu kadar dayanmissin Allah herşeye kadirdir
Canım benimŞimdilik iyiyim şükür olsun canım senin içinde en hayırlı zamanı diliyorum...yorumları bende bekliyorum ..hep araştırıyorum damla falan kullanan oldumu bebek digunca nasıl diye hala bulamadım öyle birini
Marin herşey güzel olur hepimiz için kiymetlilerimiz icinŞimdilik iyiyim şükür olsun canım senin içinde en hayırlı zamanı diliyorum...yorumları bende bekliyorum ..hep araştırıyorum damla falan kullanan oldumu bebek digunca nasıl diye hala bulamadım öyle birini
Acaba şurubun adı neydi merak ettimBende okb hastasıyım canım beş aylık hamileyim öncesinde üç ay ilaçları kesmistik azaltarak sanırım azaltma döneminde hamile kaldım ..şuan öyle böyle götürüyorum bı ara çok bunaldım ilerlemeden psikiyatriste göründüm şurup ve damla verdi surup bitkisel olduğundan içtim evet biraz rahattım ama damla yi hiç içmedim desem yeridir ..kadın doğum doktoruna da sordum üç ay sonra kullandirttigim antidepresan var dedi çok gerek görürsem yazarım sana dedi ama ben istemedim bakalım ...rabbim yardımcımız olsun
Bende aynı durumdayım hamıleyım ve ılerı serçe okb hasatasıyım fakat korkumdan ıkax kullanamıyorum ama delırmek uzereyım nspcam bılmıyorum yardımYedi yıldır OKB hastasıyım hamile kalmıştım OKB olduğumu bilmiyor ve delirmeye basladigimi düşünüyordum çok şiddet görmüş küçük yaşta evlenmiş ezilmistim dokuz ay ağlaya ağlaya geçti neyse doğurdum ve zar zor bir doktora goturtdurdum kendimi Okb olduğumu öğrendim delirmedim diye resmen sevindim yedi yıl geçti ilaçlar.. eşimde düzeldi çok iyi bir insana eşe ,arkadaşa dönüştü bu arada ben şimdi bebek istiyorum ama stres hormonun çok yüksek ve ilaç kullanmak istiyorum hamilelikte antidepresan kullanıp bebeginde hamilelik süreci içinde ve sonrasinda sıkıntı yaşamayan varmı yardım lütfen bebek özürlü olur diye korkuyorum ve kıyamam benim yüzümden bir şey olmasın bu durumda olan vardır lütfen yardım edin kizlar bilgi ile hareket edelim.
Yeni üye oldum ıcın yeni gördüm ılac kullandzmı gamılelıkte naptnz benıde bılgılendırın lutfen bende hamıleyım ilacıma dönmek ıstyorum ama korkuyorum ama içmessemde delirmek üzereyimBende aynı durumdayım hamıleyım ve ılerı serçe okb hasatasıyım fakat korkumdan ıkax kullanamıyorum ama delırmek uzereyım nspcam bılmıyorum yardım