Arkadaşlar lütfen yardım edn 5haftalık hamileyim ve hamileliğimn başından beri antibiyotik (infex) ve idrar yolları enf için tek kullanımlık (2kere) şaşe kullandım.Buda yetmedi hala geçiremediğim için şuanda piyeloseptil idrar antiseptiği kullanıyorum. Hemde günde 3 tane. NE yapcağmı şaşırdım çünkğü daha 5.haftam. İlk 3 ay ilaç kullanmamak gerekiyrmuş organ gelişiminden dolayı.demin internette okudum. Ne yapayım? İlk 3 ay antibiyotik kullananlar lütfen cvp verebilirmi?
canım bende şimdi kullanmak zorunda kaldım senin bebeğin sağ sağlim doğdumu ?
merhaba arkadaşlar...
kulağımın arkasında enfeksiyon oldu ve kist oluşmasına sebep oldu dün kisti aldılar ve dr antibiyotik verdi ama ben bebeğime bişey olacak diye korkuyorum 10 haftalık hamileyim...
Rabbim hepinizin bebişini korusun
Merhaba hanımlar 26 haftalık gebeyim benim birkaç gündür terleme ateş titreme ve sol kaburgamin altında ağrı var ve idrar da yanma bugün dr gittim tam idrar tahlili istedi bol miktarda lökosit varmis antibiyotik verdi zararli değildir bebege diye sordum öyle olsa verirmiyim dedi bu şekilde olan varmı bide şeker yüklemesi yapmamı istedi ne dersiniz yapmalimiyim
Merhaba doğum oldumu bilmiyorum ama ben ilk gebelikte 2 kez kullandım zinnatı. Çok şükür bir sorun olmadı.Merhaba
Umarim saglikla almissindir yavrunu kucagina :)
Ben de 26 haftalik hamileyim ve bu hafta badi sendeki butun sikayetler bendede vardi. Idrar yollari enf.dan 1 gun hastanede yattim ve sinra bana da zinnat antibiyotik ve purinol suda eriyen bisi verdi. Mecbur kullaniyorum.
Sen herhangi bir sorun yasamadin insallah.... bunu merak ediyorum.
Umarim msjimi girursun
Merhaba doğum oldumu bilmiyorum ama ben ilk gebelikte 2 kez kullandım zinnatı. Çok şükür bir sorun olmadı.
ne demek:) sağlıkla al inşallah bebişini kucağına:):) olmadi henüz bu hafta bekliyoruz insallah. Çok tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?