• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte allerjik rinit ilaci kullanan varmi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dllk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dllk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2021
6
1
1
33
Merhaba arkadaslar
Allerjik rinitle alakali konular var fakat eski tarihli oldugu icin tekrar acmak istedim.Suan hamileyim ve yil boyi suren allerjik rinitim var.Allerjim ev akarlari ve tozlara karsi.Kbb doktoruna gittim sadece bana izotonik su ve burun spreyi verdi.Fakat beni kesinlikle paklamiyor.Hapsurmaktan oluyorum.Normalde levmont kullaniyordum.Benimle ayni durumu yasayan var mi?

Merhaba arkadaslar
Allerjik rinitle alakali konular var fakat eski tarihli oldugu icin tekrar acmak istedim.Suan hamileyim ve yil boyi suren allerjik rinitim var.Allerjim ev akarlari ve tozlara karsi.Kbb doktoruna gittim sadece bana izotonik su ve burun spreyi verdi.Fakat beni kesinlikle paklamiyor.Hapsurmaktan oluyorum.Normalde levmont kullaniyordum.Benimle ayni durumu yasayan var mi?
Allah yardımcın olsun bende de aynı durum var ve ben de levmont kullanıyorum ilk üç ay kesinlikle ilaç kullanmiycaksin dedi doktor idare etmeye calistim fakat benim gebelik ne yazikki düşükle sonlandi.. Allah nasip ederse tekrar düşünüyoruz şimdi ne durumdasınız?

Back