- 28 Mayıs 2017
- 917
- 160
- 23
- 32
Insallah bende sizin gibi olurumEn basitinden anneler icin olan bebek yagi... elime ne gectiyse onu dogumdan sonrada biberiye yagi kullandim göbel erittiginden. Hic dogum yapmamis gibiyim suan ama tabi her hamilelil ayni degil
Insallah hepimiz oluruz bide her hamilelikte...Insallah bende sizin gibi olurum
Insallah ve insallah bende bu sefer yine böyle olurumInsallah bende sizin gibi olurum
Merhaba siz de mi Antalya'dasınız? Ben de Antalya'da yaşıyorum 32 haftalık hamileyim. Siz kaçıncı haftanızdasınız. Ben de sabah erkenden Konyaaltın'da yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum 9 gibi falan ordan da denize girer dönerim, yakınsanız berbaer yürürüz motive olur birbirimize.Allah kabul etsin o kadarını yapabilmek bile güzel ben Antalya'da yaşıyorum son aylar çok sıcaklara denk gelecek yürüyüş yapamayacağım
Evet antalyadayım 30. haftama girdim son 1 aydır sıcaklardan mümkün olmadı yürümek zaten 2 hafta var izne ayrılmama. Hangi hastane hangi doktor gidiyorsun ?Merhaba siz de mi Antalya'dasınız? Ben de Antalya'da yaşıyorum 32 haftalık hamileyim. Siz kaçıncı haftanızdasınız. Ben de sabah erkenden Konyaaltın'da yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum 9 gibi falan ordan da denize girer dönerim, yakınsanız berbaer yürürüz motive olur birbirimize.
Ben de 32.haftama girdim bugün. Likya Mehmet Emin Soysal'a gidiyorum. Ben gün aşırı denizdeyim ama yürüyüş yapamıyorum akşam yapmam lazım eşim tek yollamıyor o da çalışıyor yorgun her gün gelemiyor ben de sabah gideyim diye düşündüm. Çünkü iç bacaklarım birbirine sürtmeye başladı acil önlem almam lazım siz hangi doktor, hangi hastaneye gidiyorsunuz? Kaç kilo aldınız?Evet antalyadayım 30. haftama girdim son 1 aydır sıcaklardan mümkün olmadı yürümek zaten 2 hafta var izne ayrılmama. Hangi hastane hangi doktor gidiyorsun ?
Medical park ayhan yılmaza gidiyorum 14 kilo oldu iç bacakta ödemde toplanıyor diyetisyen öyle demişti zaten sezeryan kararı aldığımdan beri spor olmasada olur diyorum yüzmek yürümek normal doğum için süperBen de 32.haftama girdim bugün. Likya Mehmet Emin Soysal'a gidiyorum. Ben gün aşırı denizdeyim ama yürüyüş yapamıyorum akşam yapmam lazım eşim tek yollamıyor o da çalışıyor yorgun her gün gelemiyor ben de sabah gideyim diye düşündüm. Çünkü iç bacaklarım birbirine sürtmeye başladı acil önlem almam lazım siz hangi doktor, hangi hastaneye gidiyorsunuz? Kaç kilo aldınız?
Ben 10 kilo aldım ondan oldu sanıyorduö yani ödemdense düzelecek mi sonra bumu demek oluyor? Bide özel değilse neden sezeryan kararı aldınız?Medical park ayhan yılmaza gidiyorum 14 kilo oldu iç bacakta ödemde toplanıyor diyetisyen öyle demişti zaten sezeryan kararı aldığımdan beri spor olmasada olur diyorum yüzmek yürümek normal doğum için süper
Normal doğumdan çok korkuyorum engelli çocuklarla çalışmamın etkisi. Psikolojik yani. Aslında anne için en sağlıklısı ama ben o kadar cesaretli hissetmiyorum. Antalya sıcağı malum ödem çok oluyor bence doğumdan sonra hızla gidecekBen 10 kilo aldım ondan oldu sanıyorduö yani ödemdense düzelecek mi sonra bumu demek oluyor? Bide özel değilse neden sezeryan kararı aldınız?
Bence yanlış düşünüyorsunuz tabiki bunu benim söylemem haddim değil asla yanlış anlamayın 88888 kişi de bir sürü yorum yapmıştır. Engelli çocuklar öğretmenisiniz sanırım. Benim abim de zihinsel engelli, normal doğdu fakat 7 aylıkken nöbet geçirdi ama ben deli gibi normal doğum istiyorum. Olcakla ölceğe çare yok Allah belirlemiştir zaten onların kaderini. Bir avazda kurtulalım inşallah, sağlıkla alırız bebeklerimizi.Normal doğumdan çok korkuyorum engelli çocuklarla çalışmamın etkisi. Psikolojik yani. Aslında anne için en sağlıklısı ama ben o kadar cesaretli hissetmiyorum. Antalya sıcağı malum ödem çok oluyor bence doğumdan sonra hızla gidecek
Keşke öğretmen olsam. Sadece eğitimleri ile ilgilenirdim o zaman. Psikoloğum ve görevim hepsinin doğum hikayesini bugüne kadar yaşadıklarını ve şimdiden sonrasını takip etmek. Dediğin gibi havale ile veya epileptik nöbetlerle de olabiliyor hatta en basiti sarılık bile seviyesi yükselirse olabilir hepsi doğum komplikasyonu değil ama gördüklerimin yüzde 90 ı doğum kaynaklı malesefBence yanlış düşünüyorsunuz tabiki bunu benim söylemem haddim değil asla yanlış anlamayın 88888 kişi de bir sürü yorum yapmıştır. Engelli çocuklar öğretmenisiniz sanırım. Benim abim de zihinsel engelli, normal doğdu fakat 7 aylıkken nöbet geçirdi ama ben deli gibi normal doğum istiyorum. Olcakla ölceğe çare yok Allah belirlemiştir zaten onların kaderini. Bir avazda kurtulalım inşallah, sağlıkla alırız bebeklerimizi.
Böyle diyerek beni de korkuttunuz şimdi bir de psikoloksunuz bir de size akıl vermeye kalkıyorum kusura bakmayın inşallah herşey gönlünüze göre olsun.Keşke öğretmen olsam. Sadece eğitimleri ile ilgilenirdim o zaman. Psikoloğum ve görevim hepsinin doğum hikayesini bugüne kadar yaşadıklarını ve şimdiden sonrasını takip etmek. Dediğin gibi havale ile veya epileptik nöbetlerle de olabiliyor hatta en basiti sarılık bile seviyesi yükselirse olabilir hepsi doğum komplikasyonu değil ama gördüklerimin yüzde 90 ı doğum kaynaklı malesef
Yok estagfirullah asıl korkuttuysam siz kusura bakmayın anne için en sağlıklısı normal ben hayranım yapabilenlere. İnşallah hersey gönlümüzce olur Allah yardım etsin kaderde olanın önüne gecemeyizBöyle diyerek beni de korkuttunuz şimdi bir de psikoloksunuz bir de size akıl vermeye kalkıyorum kusura bakmayın inşallah herşey gönlünüze göre olsun.
18+4 günlük hamileyim 2.5 kilo aldimherşeyden önce bebeğimin sağlığı fakat belki ilk hamileliğim olduğu için çok da bilgim yok hamileyken kaç kilo aldınız aldığınız kilolar yüzünden eşinizle sorun yaşadınız mı? Benim eşimle sorunum yok normal karşılıyor fakat beni beğenmemesi vs durumlar olur diye endişe ediyorum
(7 kg aldım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?