• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte alınan kilolar

Allah kabul etsin o kadarını yapabilmek bile güzel ben Antalya'da yaşıyorum son aylar çok sıcaklara denk gelecek yürüyüş yapamayacağım :KK43:
Merhaba siz de mi Antalya'dasınız? Ben de Antalya'da yaşıyorum 32 haftalık hamileyim. Siz kaçıncı haftanızdasınız. Ben de sabah erkenden Konyaaltın'da yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum 9 gibi falan ordan da denize girer dönerim, yakınsanız berbaer yürürüz motive olur birbirimize.

Merhaba siz de mi Antalya'dasınız? Ben de Antalya'da yaşıyorum 32 haftalık hamileyim. Siz kaçıncı haftanızdasınız. Ben de sabah erkenden Konyaaltın'da yürüyüşe gitmeyi düşünüyorum 9 gibi falan ordan da denize girer dönerim, yakınsanız berbaer yürürüz motive olur birbirimize.
Evet antalyadayım 30. haftama girdim son 1 aydır sıcaklardan mümkün olmadı yürümek zaten 2 hafta var izne ayrılmama. Hangi hastane hangi doktor gidiyorsun ?

Evet antalyadayım 30. haftama girdim son 1 aydır sıcaklardan mümkün olmadı yürümek zaten 2 hafta var izne ayrılmama. Hangi hastane hangi doktor gidiyorsun ?
Ben de 32.haftama girdim bugün. Likya Mehmet Emin Soysal'a gidiyorum. Ben gün aşırı denizdeyim ama yürüyüş yapamıyorum akşam yapmam lazım eşim tek yollamıyor o da çalışıyor yorgun her gün gelemiyor ben de sabah gideyim diye düşündüm. Çünkü iç bacaklarım birbirine sürtmeye başladı acil önlem almam lazım siz hangi doktor, hangi hastaneye gidiyorsunuz? Kaç kilo aldınız?

Ben de 32.haftama girdim bugün. Likya Mehmet Emin Soysal'a gidiyorum. Ben gün aşırı denizdeyim ama yürüyüş yapamıyorum akşam yapmam lazım eşim tek yollamıyor o da çalışıyor yorgun her gün gelemiyor ben de sabah gideyim diye düşündüm. Çünkü iç bacaklarım birbirine sürtmeye başladı acil önlem almam lazım siz hangi doktor, hangi hastaneye gidiyorsunuz? Kaç kilo aldınız?
Medical park ayhan yılmaza gidiyorum 14 kilo oldu iç bacakta ödemde toplanıyor diyetisyen öyle demişti zaten sezeryan kararı aldığımdan beri spor olmasada olur diyorum yüzmek yürümek normal doğum için süper

Medical park ayhan yılmaza gidiyorum 14 kilo oldu iç bacakta ödemde toplanıyor diyetisyen öyle demişti zaten sezeryan kararı aldığımdan beri spor olmasada olur diyorum yüzmek yürümek normal doğum için süper
Ben 10 kilo aldım ondan oldu sanıyorduö yani ödemdense düzelecek mi sonra bumu demek oluyor? Bide özel değilse neden sezeryan kararı aldınız?

Ben 10 kilo aldım ondan oldu sanıyorduö yani ödemdense düzelecek mi sonra bumu demek oluyor? Bide özel değilse neden sezeryan kararı aldınız?
Normal doğumdan çok korkuyorum engelli çocuklarla çalışmamın etkisi. Psikolojik yani. Aslında anne için en sağlıklısı ama ben o kadar cesaretli hissetmiyorum. Antalya sıcağı malum ödem çok oluyor bence doğumdan sonra hızla gidecek

Normal doğumdan çok korkuyorum engelli çocuklarla çalışmamın etkisi. Psikolojik yani. Aslında anne için en sağlıklısı ama ben o kadar cesaretli hissetmiyorum. Antalya sıcağı malum ödem çok oluyor bence doğumdan sonra hızla gidecek
Bence yanlış düşünüyorsunuz tabiki bunu benim söylemem haddim değil asla yanlış anlamayın 88888 kişi de bir sürü yorum yapmıştır. Engelli çocuklar öğretmenisiniz sanırım. Benim abim de zihinsel engelli, normal doğdu fakat 7 aylıkken nöbet geçirdi ama ben deli gibi normal doğum istiyorum. Olcakla ölceğe çare yok Allah belirlemiştir zaten onların kaderini. Bir avazda kurtulalım inşallah, sağlıkla alırız bebeklerimizi.

Bence yanlış düşünüyorsunuz tabiki bunu benim söylemem haddim değil asla yanlış anlamayın 88888 kişi de bir sürü yorum yapmıştır. Engelli çocuklar öğretmenisiniz sanırım. Benim abim de zihinsel engelli, normal doğdu fakat 7 aylıkken nöbet geçirdi ama ben deli gibi normal doğum istiyorum. Olcakla ölceğe çare yok Allah belirlemiştir zaten onların kaderini. Bir avazda kurtulalım inşallah, sağlıkla alırız bebeklerimizi.
Keşke öğretmen olsam. Sadece eğitimleri ile ilgilenirdim o zaman. Psikoloğum ve görevim hepsinin doğum hikayesini bugüne kadar yaşadıklarını ve şimdiden sonrasını takip etmek. Dediğin gibi havale ile veya epileptik nöbetlerle de olabiliyor hatta en basiti sarılık bile seviyesi yükselirse olabilir hepsi doğum komplikasyonu değil ama gördüklerimin yüzde 90 ı doğum kaynaklı malesef :(

Keşke öğretmen olsam. Sadece eğitimleri ile ilgilenirdim o zaman. Psikoloğum ve görevim hepsinin doğum hikayesini bugüne kadar yaşadıklarını ve şimdiden sonrasını takip etmek. Dediğin gibi havale ile veya epileptik nöbetlerle de olabiliyor hatta en basiti sarılık bile seviyesi yükselirse olabilir hepsi doğum komplikasyonu değil ama gördüklerimin yüzde 90 ı doğum kaynaklı malesef :KK43:
Böyle diyerek beni de korkuttunuz şimdi bir de psikoloksunuz bir de size akıl vermeye kalkıyorum kusura bakmayın inşallah herşey gönlünüze göre olsun.

Böyle diyerek beni de korkuttunuz şimdi bir de psikoloksunuz bir de size akıl vermeye kalkıyorum kusura bakmayın inşallah herşey gönlünüze göre olsun.
Yok estagfirullah asıl korkuttuysam siz kusura bakmayın anne için en sağlıklısı normal ben hayranım yapabilenlere. İnşallah hersey gönlümüzce olur Allah yardım etsin kaderde olanın önüne gecemeyiz

herşeyden önce bebeğimin sağlığı fakat belki ilk hamileliğim olduğu için çok da bilgim yok hamileyken kaç kilo aldınız aldığınız kilolar yüzünden eşinizle sorun yaşadınız mı? Benim eşimle sorunum yok normal karşılıyor fakat beni beğenmemesi vs durumlar olur diye endişe ediyorum
(7 kg aldım )
18+4 günlük hamileyim 2.5 kilo aldim

14 haftalıkken 3 kilo almışım şuan aldımmı daha bilmiyorum :( 58 kilo ile hamile kaldım 61 dim 3 hafta önce bende çok takıntılıyım kiloya korkuyorum çok çirkin olurum diye sabah kahvaltısı güzel ve doya doya yapıyorum açıkçası öğlen arasında yemek yemiyorum onun yerine portakal suyu ve fındık ceviz kuru üzüm yiyorum akşamları ekmeksiz yemek yiyorum tek sorunum su az içmem onuda dengelemeye çalıypıtm bunun dışında hep bebeğe yarıyacak şekilde besleniyorum et tavuk balık özellikle arada kaçarak yapıp yediğim pizzalar ve hamburgerlerde var tabi :(

Back