Hamilelikte alınan kilolar

haftamız aynı cnm bende 3 bucuk kilo aldım şuan bakalm dikkat ediyorum en az kilo ile bitirmeyi hedefliyorum :)

haftamız aynı cnm bende 3 bucuk kilo aldım şuan bakalm dikkat ediyorum en az kilo ile bitirmeyi hedefliyorum :)
Hafta değil günümüz bile aynıymış canım baksana ben 7 kilo aldım diyete başladım artık napayım diyetisyene gidiyorum

Nasil dikkat ediyorsunuz?
Ekmek yemiyorum pilav makarna hamur işi cok az tadımlık tüketiyorum. tatlıda aynı şekilde az miktar abur cubur yemiyorum. bol su içiyorum yürüyüş yapıorm az az sık sık yiyorum meyve çeşitleri bu mevsimde cok onlardan tüketiyorum hararetimide alıyor az az kuruyemiş yiyorum o şekilde ögünleri geçiştiriyorum sabah mtlkaa süt yumurta kaşar peynir domats salatlk yiyorum. şuan 30. haftam 9 kilo almışım ama çoğuda ödem bakalm 12 kiloyla bitirmek istiyorum inşallah :) sende durumlar ne

Ben ilk hamileleigimde 5 kilo aldim 3 kilo oglum 36 haftalik duynaya geldi ama orda butu hamileleigim boyunca mide bulantim oldu suan yine hanileyim 5 haftalik sankk hersey yeni gibi hic bisr bilmiyormusum gibi bulantim felan yok, kasik agrilarim var uc gun gecmeek bilmeyen bas agrim vardi tansiyonum dusuyo arada amaa bj beslenme olayini napcam bilmiyom. Bende 12 kilo civsri bitirsem iyi diyorum. Ilk uc ay kac kilo aldin. Ben ilk hamileligimde hic almamsitim ama dedigim gibi mide bulantim coktu,

İLK ÜÇ AYDA 2 YDA 3 KİLO ALMIŞTIM SANIRIM

Bende aliyorum simdiden gibi.. burda dr ilk uc kilo alimini önermiyo ama fazla yemwdigim halde cok su ihtiyaci duyuyorum ve sanki su tutuyor vucudum
AYNEN BENİMDE SU TUTUYOR VE ELİM AYAGIM KOCCAMAN OLDU O KADR ŞİŞTİKİ KİLOYLA ALAKASI YOK YANİ

Allah kavustursun sagsaglim ve saglicakla buyutun insallah.. cogu gitmis azi kalmis ben nasil gecicek bu 9 ay demeye basladim.
cabuk geciyomuş vala bende öle diyodumda şimdiden bol bol yürü salma kendini yagını kremini düzenli kllan ben kllanıyorm ama şuan deli gbi karnım kaşınıyor kafayı yicem (

cabuk geciyomuş vala bende öle diyodumda şimdiden bol bol yürü salma kendini yagını kremini düzenli kllan ben kllanıyorm ama şuan deli gbi karnım kaşınıyor kafayı yicem (
Agrilarim vardi biraz ama bayagi azaldi is guc yapiyorun evde felan normal, ama agrinayinca sanki bise oldu saniyorum hep
Krem yag ben ilk hakileliginde 12 haftadan sorna basladim ve hic catlak yada selulitim olmadi sezaryen cizgisi disinda o bile artik belli olmuyor neredeyse cok ince ve kucuk cizgi zaten. Bakalim bunda nasil olcak

Saglikla kucagimiza aliriz insallah. Benide kilodan cok catlaklar korkutuo ilk gebeliginizde ne kullanmistiniz catlak icin

benimde 28.haftaya kdr yoktu catlak birden oldu en iyisi bastan tedbir almak

Saglikla kucagimiza aliriz insallah. Benide kilodan cok catlaklar korkutuo ilk gebeliginizde ne kullanmistiniz catlak icin
En basitinden anneler icin olan bebek yagi... elime ne gectiyse onu dogumdan sonrada biberiye yagi kullandim göbel erittiginden. Hic dogum yapmamis gibiyim suan ama tabi her hamilelil ayni degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…