Neden o kadar verdin normal gidişat mı bi rahatsızlık mı yaşadın geçmiş olsun20-25 cıvarı sanıyorum , tüp bebektı sureklı yattım bır suru ılac kullandım o yuzden 20 mı 25 mı kestıremıyorum tedavıdeykende almıs olma ıhtımalım var. Dogumdan sonra aldıgımdan fazlasını verıp hastanelık oldum , 34 bedene dustum cunku
Ben dalyan gıbı oluyorum ya , boy uzun heryerden esık alıyorum gobegımde cok buyuk oluyor acıkası egedeykende herkes ayol ıkız bu fılan dıyorlardı , hatta doguma gırerken bır hemsıre bosnakmısınız ammada boylu poslusunuz demıstı.( hem enıne hem boyuna , hem g.tone hem gobegıne demek ıstedı galıba )Hayirli olsun cutecim:) benim de oyleydi ikisinde de. Gobek son aylar cikti bi de o kadar kiloyu nereye aliyordum bilmiyorum
İnşallah benim oğlumda öyle tosuncuk olur şimdiden biraz önde gidiyor ya bakalımSEZERYAN OLDUM CANIM BEN
4 KİLO DOĞDU ÇÜNKÜ OĞLUM
Bıraz uzuntu sıkıntıdan dolayıda oldu ama oglum 6 aylıkken ben 34 bedendım. Ancak su hamıellıgı daha fıt gecırmeyı neden basaramadım bılmıyorumNeden o kadar verdin normal gidişat mı bi rahatsızlık mı yaşadın geçmiş olsun
MAŞALLAH SUBHANALLAH OĞLUNA VE SANA...İnşallah benim oğlumda öyle tosuncuk olur şimdiden biraz önde gidiyor ya bakalım
Kılolar aynıymıs ama ben aldım hanı daha zayıf hamıle kalmıstım , sonrasında hemen verdım ama sırf o kadar kılo aldıgım ıcın rahat hareket edemıyordum.BEN İLK BEŞ AY DEVAMLI KUSTUĞUM İÇİN 6 KİLO VERDİM. 5 . AYDAN SONRADA BİR ANDA KİLO ALMAYA BAŞLADIM.. 60 İLE HAMİLE KALDIM 54 KADAR DÜŞTÜM.. DOĞUMA GİDERKEN 78 İDİM. HASTANEDEN ÇIKIP EVE GİTTİĞİMİZDE 68 GELİYORDUM...
ŞUAN OĞLUM BİR YAŞINDA VE 58 KİLOYUM
Çoğunluk sonrasında yine fit olunuyor diyorsa hamilelik süreci o kadar önemli değilmiş eski halime dönerim bende inşallahBıraz uzuntu sıkıntıdan dolayıda oldu ama oglum 6 aylıkken ben 34 bedendım. Ancak su hamıellıgı daha fıt gecırmeyı neden basaramadım bılmıyorum
Dönersın dönersın benım korkum senın kadar olana kadar 15 kılo almakÇoğunluk sonrasında yine fit olunuyor diyorsa hamilelik süreci o kadar önemli değilmiş eski halime dönerim bende inşallah
İnşallah canım cümlemize hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar olsunDönersın dönersın benım korkum senın kadar olana kadar 15 kılo almakHayırlısıyla kucagına al Insallah
Lierac krem vermişti doktorum şimdilik memnunum çatlaklar için bişey kullanıyor Musunbende kilo konusuna takığım biraz. 53 le başladım hamileliğe 16 haftada 4 kilo aldım bile. Kilo verilir de bu kilo alıp verme çatlağa sebep oluyor tek korkum yok. Çatlamak istemiyorum.
BEN ÇALIŞIYORDUM O YÜZDEN HEP HAREKET HALİNDEYDİMKılolar aynıymıs ama ben aldım hanı daha zayıf hamıle kalmıstım , sonrasında hemen verdım ama sırf o kadar kılo aldıgım ıcın rahat hareket edemıyordum.
Allah kabul etsin o kadarını yapabilmek bile güzel ben Antalya'da yaşıyorum son aylar çok sıcaklara denk gelecek yürüyüş yapamayacağımBEN ÇALIŞIYORDUM O YÜZDEN HEP HAREKET HALİNDEYDİM
HER İŞİMİ KENDİM YAPTIM
ÖĞLE ARALARI YÜRÜYÜŞ YAPIYORDUM
SON AY ZORLANDIM AMA NAMAZ KILARKEN. ALLAH KABUL ETSİN HEP OTURARAK KILDIM
Lierac krem vermişti doktorum şimdilik memnunum çatlaklar için bişey kullanıyor Musun
Siz ne kadar sürede verdiniz kaç kiloyduKilolar gider diye de abartmamak lazım. Emzirince gidiyor.
11 kilo idi 9-10 ayda verdim.Siz ne kadar sürede verdiniz kaç kiloydu
Bazısının hemen 1-2 ayda gidiyor bazısının sizin gibi daha uzun sürede11 kilo idi 9-10 ayda verdim.
doğumdan sonra tartilincada 10 kilom gitmiş... vs yazıyorlar. Benim 2 kilo gitmişti bebe de 3 kilo idi.Bazısının hemen 1-2 ayda gidiyor bazısının sizin gibi daha uzun sürede
bünyeyle mi lohusalıktaki beslenmeyle mi alakalı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?