• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte alınan kilolar

gunesmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
3.183
2.281
53
herşeyden önce bebeğimin sağlığı fakat belki ilk hamileliğim olduğu için çok da bilgim yok hamileyken kaç kilo aldınız aldığınız kilolar yüzünden eşinizle sorun yaşadınız mı? Benim eşimle sorunum yok normal karşılıyor fakat beni beğenmemesi vs durumlar olur diye endişe ediyorum
(7 kg aldım )

kilonun hiç bir önemi yok bebeğini kucağına al emzir kiloda kalmıyor bunları düşünme:KK12:

20 kg aldım.
İkiz gebelikti:anneadayı:

Doğumla beraber verdim hepsini, 51 kiloya düştüm.

Eşimle aramda hiç sorun olmadı.
Çatlaklarımdan utanıyorum bazen ama o hiç sorun etmiyor :nazar:

Bence siz de etmeyin, bu anneliğin olağan hali ;)
Sağlıklı olun da kilo kolay iş.

Sanırım hamılelıgını fıt gecıremeyenlerden bırıde benım.
Boyum 1.71 ılk hamılelıgımde 79 kıloyla doguma gırdım sonrasında hemen verdım ,( halıyle enıne boyuna bırını hayal edın) bır deformasyonda yasamadım eyvallahta.

sımdı gene hamıleyım ve 2 kg almıs durumdayım. Tıksınmeyse tıksınme, mıde bulantısıysa var , tsh calısmıyor bunun etkısıylemı alıyorum napıyorum bılmıyorum daha sımdıden bır ayva gobegım var , belım dolmus durumda nedır bu yapı mı acaba? Yok yapıysa eğer salıcam kendımı cuval gıbı ,

20 kg aldım.
İkiz gebelikti:anneadayı:

Doğumla beraber verdim hepsini, 51 kiloya düştüm.

Eşimle aramda hiç sorun olmadı.
Çatlaklarımdan utanıyorum bazen ama o hiç sorun etmiyor :nazar:

Bence siz de etmeyin, bu anneliğin olağan hali :KK66:
Sağlıklı olun da kilo kolay iş.
Masallah Allah bağışlasın

Boyum 1.71 ılk hamılelıgımde 79 kıloyla doguma gırdım sonrasında hemen verdım ,( halıyle enıne boyuna bırını hayal edın) bır deformasyonda yasamadım eyvallahta.

sımdı gene hamıleyım ve 2 kg almıs durumdayım. Tıksınmeyse tıksınme, mıde bulantısıysa var , tsh calısmıyor bunun etkısıylemı alıyorum napıyorum bılmıyorum daha sımdıden bır ayva gobegım var , belım dolmus durumda nedır bu yapı mı acaba? Yok yapıysa eğer salıcam kendımı cuval gıbı ,
tsh icin ilac kullanmiyormusunuz

Geçenlerde bır arkadasımı gordum 6 aylık hamıleyım dedı nasıl ya dedım, hıc abartmıyorum o karnı dumduzdu nasıl olur :bicak: Benım ıc karnım hıc yok suanda bıle ınsanlar anlayabılır ama uzerımı ve salas gıyıyorum

herşeyden önce bebeğimin sağlığı fakat belki ilk hamileliğim olduğu için çok da bilgim yok hamileyken kaç kilo aldınız aldığınız kilolar yüzünden eşinizle sorun yaşadınız mı? Benim eşimle sorunum yok normal karşılıyor fakat beni beğenmemesi vs durumlar olur diye endişe ediyorum
(7 kg aldım )
BEN 18 KİLO ALDIM
VE DOĞUMDAN ÇIKTIKTAN SONRA 10 KİLOSU GİTTİ...
ŞUAN 1 YAŞINDA HAMİLELİKTEN ÖNCEKİ KİLOMDAN DAHA ZAYIFIM. EMZİRİRKEN VERİYORSUN O KİLOLARI

Ikisinde de baslangicta 54 kiloydum.Ilkinde 19 ikinci de 18 kilo aldim.Vermesi bunyeyle alali sanirim cnku dogumdan 1 ay sonra ilk kiloma dondum ben,anne olduguma inanmiyolar:nazar: Kilo hemen gitmese bile esinin lafini etmemesi lazim,o kadar zorlugu onlar degil biz cekoyoruz. Siz sagliginiz için dikkat edersiniz baskalari için degil

Bende bulantı hiç olmadı o yüzden aldım diyordum alakası yok demekki daha önceki hamilelikte toplam kaç kilo aldın? En azından verilebileceğini bilen yaşayan birisin

tsh icin ilac kullanmiyormusunuz
Yenı baslayacagım bugun , yenı kesfedıldı ama ılk gebelıgımdede boyleydı yınede metabolızmam calısmıyordu beslenme uzmanına gıtmeme ragmen kılo almamı engelleyemedıler ustelık 8 haftfalıkken 4 kılo almıs durumdaydım.

Doguma gırdı cıktı 12 kg verdım sezeryanda gerısınıde cok hızlı anlayıp dınlemeden hıc bır cabam olmadan verdım ama o kadar kılo aldıgım ıcınde hareket etmem fılan asırı zor oldu

Ikisinde de baslangicta 54 kiloydum.Ilkinde 19 ikinci de 18 kilo aldim.Vermesi bunyeyle alali sanirim cnku dogumdan 1 ay sonra ilk kiloma dondum ben,anne olduguma inanmiyolar:nazar: Kilo hemen gitmese bile esinin lafini etmemesi lazim,o kadar zorlugu onlar degil biz cekoyoruz. Siz sagliginiz için dikkat edersiniz baskalari için degil
Eşimin bişey dediği yok evladımı vereceksin daha değerlisin diyor ama ben onun yerine düşünüyorum kafada kuruyorum tanışıp evlendiğimiz zamandan farklıyım sonuçta ilgisi biter mi acaba diye taktım

Geçenlerde bır arkadasımı gordum 6 aylık hamıleyım dedı nasıl ya dedım, hıc abartmıyorum o karnı dumduzdu nasıl olur :bicak:
BEN İLK BEŞ AY DEVAMLI KUSTUĞUM İÇİN 6 KİLO VERDİM. 5 . AYDAN SONRADA BİR ANDA KİLO ALMAYA BAŞLADIM.. 60 İLE HAMİLE KALDIM 54 KADAR DÜŞTÜM.. DOĞUMA GİDERKEN 78 İDİM. HASTANEDEN ÇIKIP EVE GİTTİĞİMİZDE 68 GELİYORDUM...
ŞUAN OĞLUM BİR YAŞINDA VE 58 KİLOYUM

Geçenlerde bır arkadasımı gordum 6 aylık hamıleyım dedı nasıl ya dedım, hıc abartmıyorum o karnı dumduzdu nasıl olur :bicak:
Hayirli olsun cutecim:) benim de oyleydi ikisinde de. Gobek son aylar cikti bi de o kadar kiloyu nereye aliyordum bilmiyorum

Bende bulantı hiç olmadı o yüzden aldım diyordum alakası yok demekki daha önceki hamilelikte toplam kaç kilo aldın? En azından verilebileceğini bilen yaşayan birisin
20-25 cıvarı sanıyorum , tüp bebektı sureklı yattım bır suru ılac kullandım o yuzden 20 mı 25 mı kestıremıyorum tedavıdeykende almıs olma ıhtımalım var. Dogumdan sonra aldıgımdan fazlasını verıp hastanelık oldum , 34 bedene dustum cunku

Back