Hamilelikte alerji hapı desmont kullanan var mı?

duysey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
9
2
86
38
Merhabalar 34+1 hafatalık hamileyim . Alerji arttı öksürmekten ilk doğum dikiş yerlerim açıyor . KBB desmont verdi içmeden kullanma kılavuzu okuyunca tedirgin oldum.
Doktor verdiklerimi güvenle kullan dedi kadın doğumcum da baktı tamam dedi. Kullanamayacağın ilaç yazmaz kbb dedi. Ama kullanma kılavuzunda hamile kullanmasın yazıyor. Kullanan arkadaş var mı ? Offf hamilelikte insan her şeye tedirgin oluyor.

Son düzenleme:
Merhabalar 34+1 hafatalık hamileyim . Alerji arttı öksürmekten ilk doğum dikiş yerlerim açıyor . KBB desmont verdi içmeden kullanma kılavuzu okuyunca tedirgin oldum.
Doktor verdiklerimi güvenle kullan dedi kadın doğumcum da baktı tamam dedi. Kullanamayacağın ilaç yazmaz kbb dedi. Ama kullanma kılavuzunda hamile kullanmasın yazıyor. Kullanan arkadaş var mı ? Offf hamilelikte insan her şeye tedirgin oluyor.
Bende yenı gebeyım 6 haftalık gebelıgımı ogrendıgımden beri bacaklarım böcek ısırığı gıbı oldı doktora gıttım alerjı dedı hap ve krem verdı ama ben hamıle olabılırım dedım gebelıkte kullanabılırsın dedı sonra baska bır sebep ıcın acile gıttım sakın kullanma dedı ben Sımdı hangısıne guvenıcem kasınıyorum sürekli bıyerde bıtıyo Baska bıyer kasınıyo kızarıyor ama malesef ıcmıyorum aklım kalacağına Senın daha kötü ama aktara gıt bitkisel şeyler dene derım durumunu anlat ıcme derım ama yınede karar senın

Benim de alerjim artmıştı hamilelikte. Kbb asla alerji hapı kullanamazsın demişti. Vermemişti. Hamilelikte olmaz demişti. Kullanmadım.

Kbb asssla anlamıyor bu işten. Kadın doğumcum levmont kullanabilirsin dedi hamileyken. Ağır bir ilaç, emin misiniz dedim. Evet dedi. 1 kere kullandım. Korktum, kullanamadım.

Doğurdum, emziriyorum. Baharı çok zor geçiriyorum. Çocuk doktorum bir siteden bakıyor, kullanılabilecekler listesinde var levmont. Desmont la benzerler, belki de muadili diye biliyorum. Ben şu anda uyutur diye kullanamıyorum. Bebek uyumuyor çünkü. Ama mutlaka doktorun baktığı site vs vardır, ordan kesinleştirin. 3 kbb ciye gitmek zorunda kaldım bu arada şu ana kadar. Kbb hamilelik ya da emzirmeden anlamıyor.

Bende levmont ve desmontu sordum direkt alerji hekimlerine kesinlikle kullanmanızı önermiyoruz dedi çok zor durumda kalırsan bilaxten kullanabilirsin sadece dedi ilk üç ay ona bile izin vermedi

Back
X