- Konu Sahibi ipektuncer
hamilelik ne zor şey yaaaaaa :18:
walla kortum
walla kortum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben bi senelik evliyim en iyisi hamilelği bn baya erteliyim korktum ben ya
biraz birlikteliğinizin tadını çıkarın yahu, hem birbirinizden iyice emin olun. boşanmalar ilk 5 yılda oluyor Allah korusun. Bekle bi 4 yıl derim ben :)
merak ettim bu ağda sorununa nasıl bir çözüm bulduğunu? bende 25 haftadayım ama zaten biraz erken doğum riskim var.normalde de ağda yapıyorum ama geç uzadığı için hamilelik döneminde biraz daha uzun aralıklarla yaptım ama artık doğumdan önce temizlemek zaman ayarlaması yapmaya çalışıyorum. sen nasıl bir çözm buldun merak ettim
hamilelik ne zor şey yaaaaaa :18:
walla kortum
canım öncelikle bebeğini hayırlısıyla kucağına almanı diliyorum...
ben de son ayıma kadar ağdamı yaptırmıştım herhengi bir problemle karşılaşmadım sadece doktorum da ağdacım da bana son aylarda daha fazla acıyabileceğini söylemişlerdi ama öyle abartılı bir acım da olmadı ..
ama senin riskli bir hamileliğin varsa ya da doktorun biraz tedirgin veya temkinli bir yapıya sahipse ondan böyle bir şey demiş olabilir
Ya bende 34 haftalik hamileyim ve agdaya gidiyorum düzenli olarak ama kil fonmelerim oluyor suandada gitmem gerek napicagmi bilmiyorum ya cok kotu durumda suan bikini bolgem... kesede yapıyorum ise yaramıyor..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.