- Konu Sahibi ipektuncer
-
Benim ilk doğumum sezaryendi.
Hemşire geldi, ağdanızı kontrol etmem gerek, gerekirse temizleyeceğim dedi. Elinde de bir jilet.
O zaman bana söylenmemişti ağdanın zararı, yaptırmıştım. Ve jiletle düzeltme yapmasına gerek kalmadı.
"Ohh" dedim içimden, "az daha rezil olacaktım hemşireye"..
Derken kadın 2 dakika sonra elinde hortumla gelip, bana lağman yaptı..
Yani doğum işine girince, rezillik falan kalmıyor arkadaşım, boşver..
Sezaryende ağdaya ne gerek varmış ki? :S
Doktor başka kuaför başka...
Doktora da gidip oramı açmadım hiç, açmak zorunda da kalmam inşallah...
okuyunca içim karardı birden vageçesim geldi çocuk yapmaktankızlar ya bütün zorluklar bayanda valla erkeklerin hiç derdi tasası yok off çok korkuyorum zaten nasıl doğururum diye bence en güzeli lazerde işte herşeyden ona vakit gelmiyor birtürlü
eldivenle alabilirsin ya da acıya dayanıklıysan epilatörle de alabilirsin benim gibi :))
özeldenmi yazsam bilemedim ama belki benim gibi mera edende vardır diye buradan sormak istedim..arkadaşım eldivenle demişsin ya o nasıl yapılıyor..anlatabilirmisin?? yada özelden cevaplayabilirmisin?
eldiveni takıcaksın arkadasım tüylerini koparcaksın biraz zaman alıyor ama sonra hızlanıyorsun :))
almadan önce biraz pudra dmkerseniz
daha acısız oluyor ben eldivenle aldığımda öle
yapıyorum
eldiveni takıcaksın arkadasım tüylerini koparcaksın biraz zaman alıyor ama sonra hızlanıyorsun :))
en güzeli tüy dökücü krem sür temizle gitsin..
aloevera varmış içinde, erken doğumu tetikliyormuş.
ne alaka yaa..
O göbek kılları için sizler ne yaptınız yaa, bende çok var. ben cımbızla alıyorum.
Çok iğrenç bi görüntü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?