- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 656
- 723
- Konu Sahibi ipektuncer
-
Canım, ağdada kıl kökleri açıldığı için enfeksiyon riski daha fazla.
Ayrıca açılma riski de varmış, onu da konuya yorum yapan arkadaşlar belirtmiş sağolsunlar.
sanırım çocuk yapmadan önce lazerle işi bitirmek lazım, ipekcim bu konuda önlemlerimi almaya karar verdim sayende. güzel bir topik olmuş.
jilet iyi fikir ama o da kaç gün gider ki? off kadın olmak ne zormuş yaa
canım su gibi işde gelen bendede ama yutamıyorum hayatım alt üst oldu yani elimde pet şişeyle dolaşıyorum
Sağol. Benim iki tane var Allah bağışlarsa. Ömrüm, nefesim, yaşama sebeplerim. Üstelik araları seninkinden daha az. Endişelerin vardı bir konunda okumuştum
aslında o da doğru ama bir şekilde bir şey yapılması gerektiği için sanırım en az zararlı olan seçiliyor.
kötünün iyisi yani.
ayy valla şimdi 8 sene önceye gittim.
hemşirenin karşısında nasıl utanmıştım.
sezeryandan çıktığımda ilk sorduğum soru "o hemşire de girdi mi ameliyata" olmuş zaten
Benim ilk doğumum sezaryendi.
Hemşire geldi, ağdanızı kontrol etmem gerek, gerekirse temizleyeceğim dedi. Elinde de bir jilet.
O zaman bana söylenmemişti ağdanın zararı, yaptırmıştım. Ve jiletle düzeltme yapmasına gerek kalmadı.
"Ohh" dedim içimden, "az daha rezil olacaktım hemşireye"..
Derken kadın 2 dakika sonra elinde hortumla gelip, bana lağman yaptı..
Yani doğum işine girince, rezillik falan kalmıyor arkadaşım, boşver..
Kızlar sağolun benim de kafamı karıştırdınız yafuBen de kendşm yapamam koca göbekle,nasıl olacak bu iş
ben hamilelik boyunca hep yaptım ağdamı hiç de bir şey olmadı hatta doğum başlamadan iki gün önce yapmıştım hatta o dönemde çok uzayıp zorlamasınlar diye 2 haftada bir falan yapmıştım. ben 39+2 de doğurmuştum. ben doktorların bazı şeyleri abarttığını düşünüyorum bazen. makineyle denesen :26: o da aynı mı dersin
:18: ben doğumdan falan iyice korktum kızlar, erteleyebildiğim kadar erteleyeceğim bu gidişle
Canım, ağda yüzünden mi???
Öncesinde hallet, olsun bitsin..
yok canım lağman falan okuyunca içim bi hoş oldu,
dün de bi arkadaş 14 saat sancı çektiğini anlatmış.
zaten evlendim evleneli yok enfeksiyon yok sistit, yok kesip atcam ben bunu
yok canım lağman falan okuyunca içim bi hoş oldu,
dün de bi arkadaş 14 saat sancı çektiğini anlatmış.
zaten evlendim evleneli yok enfeksiyon yok sistit, yok kesip atcam ben bunu
ya evet bende de aynı problem başladı sistit çok moralim bozuldu yanında da promosyon olarak mantar doktor fitil verdi kullanamıyorum da ne yapcam bilmiyorum.Hamile olsaydım ağda bende de sorun olurdu herhalde kendimi bildim bileli ağda yaparım veya yaptırırım. Makine falan tahriş ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?