- Konu Sahibi ipektuncer
-
Benim arkadaşım ağdadan doğuma gitmişti. O aklıma geldi birden siz yazınca. Açılma olmuştu.
Dikkat ein. Doktorunuzu dinleseniz iyi olacak sanırım
Sizin mesajlarınızı okudukça nasıl özeniyorum size. Hayatın en güzel dönemi hamilelik. İçinde can olduğunu bilmek. Hem onu hem sevgisini içinizde büyütmek. Hissetmek.
Sağlıkla alın evladınızı kucağınıza ve hep mutluluklarını görün yavrularınızın
Sağol canım, darısı ne zaman istersen senin başına inşallah.
zor durum enfeksiyon kapabileceğini duymuşdum hep jilet kulandım anlamadığım şu jiletde kesip enfeksiyon kaptırmazmı jiletlede oluyor kazalar
aslında o da doğru ama bir şekilde bir şey yapılması gerektiği için sanırım en az zararlı olan seçiliyor.
kötünün iyisi yani.
ayy valla şimdi 8 sene önceye gittim.
hemşirenin karşısında nasıl utanmıştım.
sezeryandan çıktığımda ilk sorduğum soru "o hemşire de girdi mi ameliyata" olmuş zaten
zor durum enfeksiyon kapabileceğini duymuşdum hep jilet kulandım anlamadığım şu jiletde kesip enfeksiyon kaptırmazmı jiletlede oluyor kazalar
şimdi ben size sorıyım ikinci gebeliğim ilkinde sorunum yokdu istifradan başka bunda 4 haftadan sonra tükürmeye başladım duydunuzmu böyle birşey
Ama şimdi aklıma geldi hiç kuaföre ağdaya gitmeyen bir arkadaşım son aylar eşine yaptırmış jiletle,benim asla yapamayacağım bişey ama mecbur kalırsan neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?