hamilelikte adet olacakmış gibi karın ağrısı

tualya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2014
164
26
arkadaşlar adet günümden 4 gün önce yumurtlama akıntım oldu adet günümden 1 gün önce sağ kasığım çok ağrıdı. dün adet günümdü adet olmadım bugünde karnım adet olacak gibi ağrıyor. adet gününden hemen önce yumurtlama olduğu için hamilelik olsa bile testte çıkmaz zaten ki dünden beri zaten çıkmıyor negatif. acaba bu yaşadığım adet sancısı gebelik oluştuysada olabilir mi. yani hamile olduğunu öğrenmeden adet sancısı çekenler oldu mu acaba? adet olana kadar umut fakirin ekmeği napim işte :)

Gebelik te de olabiliyor. Duymuştum birini hamileyken de olmuş ama net sonuç için kan tahlili yaptır

ben hamile değilim adet sancısı gibi ağrı hamilelik belirtisi olur mu diye sormak istedim...

Benimde bugun adet gunum. Olcak gibi ağrı gelıyor ama bişe yok hala. Umarım hamile olursam yazarım.
Adet olcakmıs gıbı agrım oluyo geçiyo geldı sanıyorum bişe yok hala.

Ben de oldu canim. Adetten 3 gun once korunmasiz ikiski yaşadık. 3 gun sonra adet gunumdu. Agrim cok oldu ve adet olur gibi bi kanamam oldu 1 gune yakin ama miktarı eski adet doneminde oldugu gibi degildi rengibde oyle. Böyle degisik kahve renkte koyu kivamli pihtimsi biseyler oldu. Cok korktum ama. Tabi hasta olunca hamile degilimdir dedim. Ama bir sonraki ay hasta olmayinca hamile olduğumu zor da olsa öğrendim. 12 haftalik mis. Yani olabiliyor. Ama kendini iyi taniman gerek

bugünde test yaptım negatif 3 eylül adet günümdü . ama ben 30 31 ağustosta yumurtladım 1 eylüldede ilişkim oldu eşimle. olsaydı gebelik çıkar mıydı acaba . belirtilerin hepsi var ama testler negatif çıkıyor hemde erken gebelik testi yaptım.
mervenur11 tebrik ederim canım hayırlı olsun darısı başıma. kaç gün geçmişti senin kaçıncı gün pozitif çıktı

Öncelikle rabbim herkesin gönlüne göre versin ben ilk hamileliğimde 15 gün günüm geçti ondan sonra öğrendim.. Seni umutlandırmak istemem geç yumurtlamışşın benim de 3 haftam yoktu hamileliğimde... Bende geç yumurtlamışşım ne kadar test yapsam da negatif di öğrenmeden 3 4 gün önce kan tahlili bile yaptım negatif Di düşün ama maalesef mecburen kurban bayramına 1 gün kala Arife günü hamileliğimi sonlandırmak zorunda kaldım.. Rabbim hayırlı olanı nasip etsin Sabret ve bekle..

Benimde bugun adet gunum. Olcak gibi ağrı gelıyor ama bişe yok hala. Umarım hamile olursam yazarım.
Adet olcakmıs gıbı agrım oluyo geçiyo geldı sanıyorum bişe yok hala.
Benimde seninle aynı durum. Adetim geçti 1 gün olacakmış gibu ağrı var ama wc gidiyorum hiçbişey yok umarım ben De hamileyimdir :) belirtiler var ama adet mi hamilelik mi ayırt edemiyorum

Benimde seninle aynı durum. Adetim geçti 1 gün olacakmış gibu ağrı var ama wc gidiyorum hiçbişey yok umarım ben De hamileyimdir :) belirtiler var ama adet mi hamilelik mi ayırt edemiyorum
Bende ayırt edemedım. Hıc umut bağlamadım. Gecen aylarda hep kendımı dinledım herseyı belırtı sandım hüsran oldu.bu ay hıc bıseyi umursamadım zaten memlekettydık takıntı yapmadım kendıme :)
Adet oncesı 3 gece yataga yattgımda mide yanması yaşadım çok fena.ılk orda acaba dedım.
Sonra adet agrılarım başladı tmm artık kesın adet olurum dedım ama olmadı :) bıde karnımda pıt pıt et oynaması oldu :)) belırtılerım hep adet oncesı belırtılerdı hıc farklı bişe hissetmedım.
İnşallah senınde öyledır :)

Bi tane testim vardı onu yaptım sabah silik gibi bozuk gibi bişey çıktı yarın tekrar yapmayi dusunuyorum aslında yapmasam daha iyi hayal kırıklığı oluyor sonra ama . 1 kaybim var inşallah hamileyimdir kucağıma alırım . Seninde hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla eksiksiz kucağıniza almayi nasip etsin isteyen herkesin Kucağı dolsun inşallah . Pozitif görürsem yazarım salı günü Dr gittim negatif çıktı ama daha 4 5 gün vardı adetime sonradan yükselir mi bilemiyorum

İnsan tedırgın oluyor ya sağ salım ılerlermı gebelık diye. Benimde ilk bebegım olcak inşallah.yarın kan vermeye gidecegım.inşallah senınde vardır haberlesırız bırlıkte takıp ederız :)

Geç yumurtlama olabiliyor bendeki gibi , benimde adetten bikaçgün önce uykudan uyandıran kasık ağrıları ,adet günü ve sonrasında adet olacakmış gibi ağrılar oluyor ve öyle keskin geçiyor ki sanki az önce ağrıyı çeken ben değilim gibi , öyle akıntı geliyor ki adet oldum sanıyorsun bakıyorsun yok:) umudunu kimse yitirmesin , ben 1,5yıldır savaştım, yine hüsran diye düşündüm, rabbim ummadığımız anda veriyor, darısı tüm isteyenlerin başına

.Uzun zaman olmuş ama inşallah mesajımı görürsünüz. Kaç gün gecikmeden sonra öğrendiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…