Bugun yaptım sonuc pozıtıf cok şaşkınım hala darısı başına inşallah ☺test yaptın mı
bugünde test yaptım negatif 3 eylül adet günümdü . ama ben 30 31 ağustosta yumurtladım 1 eylüldede ilişkim oldu eşimle. olsaydı gebelik çıkar mıydı acaba . belirtilerin hepsi var ama testler negatif çıkıyor hemde erken gebelik testi yaptım.
mervenur11 tebrik ederim canım hayırlı olsun darısı başıma. kaç gün geçmişti senin kaçıncı gün pozitif çıktı
Benimde seninle aynı durum. Adetim geçti 1 gün olacakmış gibu ağrı var ama wc gidiyorum hiçbişey yok umarım ben De hamileyimdir :) belirtiler var ama adet mi hamilelik mi ayırt edemiyorumBenimde bugun adet gunum. Olcak gibi ağrı gelıyor ama bişe yok hala. Umarım hamile olursam yazarım.
Adet olcakmıs gıbı agrım oluyo geçiyo geldı sanıyorum bişe yok hala.
Bende ayırt edemedım. Hıc umut bağlamadım. Gecen aylarda hep kendımı dinledım herseyı belırtı sandım hüsran oldu.bu ay hıc bıseyi umursamadım zaten memlekettydık takıntı yapmadım kendıme :)Benimde seninle aynı durum. Adetim geçti 1 gün olacakmış gibu ağrı var ama wc gidiyorum hiçbişey yok umarım ben De hamileyimdir :) belirtiler var ama adet mi hamilelik mi ayırt edemiyorum
Bi tane testim vardı onu yaptım sabah silik gibi bozuk gibi bişey çıktı yarın tekrar yapmayi dusunuyorum aslında yapmasam daha iyi hayal kırıklığı oluyor sonra ama . 1 kaybim var inşallah hamileyimdir kucağıma alırım . Seninde hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla eksiksiz kucağıniza almayi nasip etsin isteyen herkesin Kucağı dolsun inşallah . Pozitif görürsem yazarım salı günü Dr gittim negatif çıktı ama daha 4 5 gün vardı adetime sonradan yükselir mi bilemiyorumBende ayırt edemedım. Hıc umut bağlamadım. Gecen aylarda hep kendımı dinledım herseyı belırtı sandım hüsran oldu.bu ay hıc bıseyi umursamadım zaten memlekettydık takıntı yapmadım kendıme :)
Adet oncesı 3 gece yataga yattgımda mide yanması yaşadım çok fena.ılk orda acaba dedım.
Sonra adet agrılarım başladı tmm artık kesın adet olurum dedım ama olmadı :) bıde karnımda pıt pıt et oynaması oldu :)) belırtılerım hep adet oncesı belırtılerdı hıc farklı bişe hissetmedım.
İnşallah senınde öyledır :)
İnsan tedırgın oluyor ya sağ salım ılerlermı gebelık diye. Benimde ilk bebegım olcak inşallah.yarın kan vermeye gidecegım.inşallah senınde vardır haberlesırız bırlıkte takıp ederız :)Bi tane testim vardı onu yaptım sabah silik gibi bozuk gibi bişey çıktı yarın tekrar yapmayi dusunuyorum aslında yapmasam daha iyi hayal kırıklığı oluyor sonra ama . 1 kaybim var inşallah hamileyimdir kucağıma alırım . Seninde hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla eksiksiz kucağıniza almayi nasip etsin isteyen herkesin Kucağı dolsun inşallah . Pozitif görürsem yazarım salı günü Dr gittim negatif çıktı ama daha 4 5 gün vardı adetime sonradan yükselir mi bilemiyorum
İnşallah canım Rabbim hayirlisini versin sağlıkla ilerlesinİnsan tedırgın oluyor ya sağ salım ılerlermı gebelık diye. Benimde ilk bebegım olcak inşallah.yarın kan vermeye gidecegım.inşallah senınde vardır haberlesırız bırlıkte takıp ederız :)