Hamilelik belirtileri

Pelinba valla bende öyleyim hatta bazen enerji patlaması yaşıyorum ama 10 dk falan sonra güxüm bitiyor:) ama ya bebeğim gelişmiyorsa diyorum haftaya bugün herşey belli olacak dilerim herşey herkesin gönlündeki gibi olur hayırlısı ile:)

Merhaba, belki biraz komik ve tuhaf gelecek ama kasığımın sağ tarafı (tahmin ediyorum ki yumurtalık) şiş gibi hissediyorum. Yanı sanki orda bişey var, dizlerimi hafif kırıp sağıma yatarsam eğer batma oluyor. Kist falan olabilir mi?

Selam kızlarr daha önce de yazmıştım test yaptım silik çıktı diye 2 gün önce tekrar yaptım tekrar silik çıktı şimdi hastahanedeyim kan verdim dua edermisiniz inşallah hayırlı haber alanlardan olurum bende çok heyecanlıyım :)

Hadi inşallah canım hayırlısı ile dilerim bir bebek sahibi olursun. Ayy bende heyecanlandım. Kendi kan tahlilimde bu kadar heyecanlanmamıştım:)

Selam kızlarr ben çatlatma iğnesi oldum bugün 12.günüm gebelik testi yaptım ikinci çizgi varla yok arasında çok dikkatli bakınca belli oluyo sizce hamilemiyim böyle olan oldu mu
benimde silik şekildeydi üstelik testin son kullanma tarihi bile geçmişti farketmemişim :KK48: hemen kan verdim betam 705 çıktı darısı sana ve tüm isteyenlere inşallahhhh yani demem o ki iyi haberlerini alcaz hayırlısıyla

Selaam normal de 24 günde bir adet olurum bugün 28.gün ama hala gelmedi adetim aslında doğum kontrol hapı da kullanıyorum bu zamana kadar hiç gecikme olmamıştı günü gününe olurdum koyu kıvamlı akıntım oluyo ara ara mide bulantım vs yok hamile olma ihtimalim var mı acaba korunmama rağmen :s

X