Hamilelik belirtileri var ama şüphedeyim

Canım bende karin agrisi değilde tek taraflı kasik agrisi olmuştu ve yan göğüs agrisi umarım hamilesindir
Benim ağrılar değişiyo şu şöyle diyemiyorum.bazen kasıklar bazen tek taraf bazen ince ince çizgiler çektiriyo gibi(onu tam anlatamadm ama ).bazen batma oluyo tek taraf .bazen çift taraf.şimdiye kadar hiç böyle şeyler olmamıştı .bide erken olduğu için..

Canım bende karin agrisi değilde tek taraflı kasik agrisi olmuştu ve yan göğüs agrisi umarım hamilesindir
Yan göğüs agriniz bu koltuk altı tarafına doğru olan değil mi? Bide dokununca mı hissediyorsunuz ağrıyı yoksa sürekli mı?

Benim ağrılar değişiyo şu şöyle diyemiyorum.bazen kasıklar bazen tek taraf bazen ince ince çizgiler çektiriyo gibi(onu tam anlatamadm ama ).bazen batma oluyo tek taraf .bazen çift
taraf.şimdiye kadar hiç böyle şeyler olmamıştı .bide erken olduğu için..
Olabilir ince çizgiler çektirme bende de oluyordu kaç gün oldu ilişkiye gireli peki

Olabilir ince çizgiler çektirme bende de oluyordu kaç gün oldu ilişkiye gireli peki
1hafta oldu canım çok mu erken :olamaz:çok geçmeden hafif ağrılar başladı.bişey demek için erken biliyorum ama böyle şeyler olunca da ümitleniyor insan.erken belirti olanlarda varmış.

Evet koltuk altı tarafından hafif bastırınca yada yatarken falan ağrım oluyordu sürekli değil
Sizin belirtileri okuyunca umutlaniyorum. Su pazartesi bi gelse hemen test alıp yapıcam. Periyodum düzensizdir bir ay 30olur sonraki ay 34. Ama bu sefer 42gun oldu. Umarım hayırlı haber alirim. Test markaları farkediyor mu sonuçlarda?

Sizin belirtileri okuyunca umutlaniyorum. Su pazartesi bi gelse hemen test alıp yapıcam. Periyodum düzensizdir bir ay 30olur sonraki ay 34. Ama bu sefer 42gun oldu. Umarım hayırlı haber alirim. Test markaları farkediyor mu sonuçlarda?
Umarım hamilesindir canım ben laboquick diye bi markanın testini yapmıştım ama tüm testler aynıdır bence

Burda merak eden sonucu yazmami isteyen arkadaşlar vardı. Testi yaptım bugün ve çok şükür ki çift çizgiyi gördüm. Yarında ilk iş kan testi tabiki. Allah isteyen herkese nasıp etsin:KK68:

Burda merak eden sonucu yazmami isteyen arkadaşlar vardı. Testi yaptım bugün ve çok şükür ki çift çizgiyi gördüm. Yarında ilk iş kan testi tabiki. Allah isteyen herkese nasıp etsin:KK68:
Ayyyy inanın cokkk sevindimmm :) çok şükür. İnşallah sağlıklı bir gebelik sağlıklı girdiğim sağlıklı bir beebginiz olurrr :) dua edin benim için de olur muu :KK43:

Ayyyy inanın cokkk sevindimmm :) çok şükür. İnşallah sağlıklı bir gebelik sağlıklı girdiğim sağlıklı bir beebginiz olurrr :) dua edin benim için de olur muu :KK43:
Etmez olur muyum hiç. İnşallah çok yakın zamanda sizdende hayırlı haberler gelir. Ama tek tavsiyemm çok düşünmeyin. Ben ne ovulasyon testi yaptım nede bisey. Tek gecikmem olduğunda strese girdim ki çok şükür. Kendinizi hiç strese sokmayin olur mu

Etmez olur muyum hiç. İnşallah çok yakın zamanda sizdende hayırlı haberler gelir. Ama tek tavsiyemm çok düşünmeyin. Ben ne ovulasyon testi yaptım nede bisey. Tek gecikmem olduğunda strese girdim ki çok şükür. Kendinizi hiç strese sokmayin olur mu
O tarz şeyleri yapmıyorum zaten ben de pco luyum ve tedavi olmayı da bıraktım. Kürler denedim sadece. Adetlerim pek gününde gelmez çatlama ağrısı da hissetmedim bu ay hiç. Olursa ki umudum yok süpriz olacak bana olursa(insallah). Hayırlısı olsun.... ne guzel sizlerin gebelik haberiyle seviniyorum ben de :)

O tarz şeyleri yapmıyorum zaten ben de pco luyum ve tedavi olmayı da bıraktım. Kürler denedim sadece. Adetlerim pek gününde gelmez çatlama ağrısı da hissetmedim bu ay hiç. Olursa ki umudum yok süpriz olacak bana olursa(insallah). Hayırlısı olsun.... ne guzel sizlerin gebelik haberiyle seviniyorum ben de :)
Aynen bende :)

Cnm tebrk ederm cok sukur ya cok sevndm darisi bizimde basimiza ya cok guzel gozun aydn

Bende pkoluyum canım olmaz diyorum o yüzden hatta bi ara prolaktinimde yüksekti ama oldu mu oluyor işte. Allah isteyen herkese nasıp etsin

Kizlar kan tahlillerimi yaptm ve kanamam basladi malesef kimyasal gebelikmis:KK43:

X