Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte adet gibi kasık ağrısı olur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

huzurarayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
195
-16
48
34
Merhabalar. Ben pko hastasıyım ama aylardır düzenli adet görüyordum.Bu ay 3 gün gecikti. Aynı adet belirtileri var. Ara ara kasık ağrım oluyor ve bel ağrım var. Hamilelikte adet gibi kasık ağrısı oluyor mu? Mide bulantısı vb. yok.Ben normalde zaten asla kusamayan biriyim. Hemen heveslenmekte istemiyorum ama bir umut işte

Bulantı için zaten erken ama regl belirtileriyle birebir olmuştu bende de. Kasıklarım ve belim çok ağrıyordu her an regl oldum olacağım diye bekliyordum.

Evet aynı kasık ağrısı var adetkiyle aynı resmen

Teşekkür ederim yanıtınız için. Sanki adet olacakmışım gibi ama hala olamadım.Heveslenmek istemiyorum.Ama tam yumurtlama döneminde birliktelik olmuştu ondan belki diyorum.Başka hiç bir belirti yok. Herkes hissediliyor falan diyor ama bende his falan da yok

Canım herşey bir mucize benim bu ay hiç umdum yoktu yani ilşki oluyodu ama öyle kafaya göre bıraktım 4 gün gecikmeyle test yaptım çok net pozitif 7 haftalık bugün dr gittim kalp atışını da duydum çok şükür sadce lekem var inşallah oda geçer

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

bende pkoluyum adetlermde düzensizdi en son yılbasında olmustum normalde ocak sonu subat bası olmam gerekiyordu kasık agrılarım öncesnde baslar genelde ay sonunda termaldeydim hatta regl sökülsün diye bid termale girdim karnım şişti kasıklarım agrıdı 4 subatta test yaptım kop koyu çizgiler cıktı ümitlendrmek istemem ama pko da olsanız regl dönemnde yaptıgınız testler dogruyu gösteriyor regl döneminiz gecktyse yınede test yapın ama herseye hazırlıklı oalrak yapın

bu yaızyı okumamıstım aynı seyleri yasamısız hyaırlı olsun son regl tarihiniz neydi acaba

evet benmde 31 aralık su an 6 hafta bitti gibi görünüyor ama pkolu oldugum için doktor daha kucuk olabilir dedi kalp atıısnı duymayı bekliyorum bende o yuzden sordum :)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben bugün duydum pıt pıt atıyordu ama leke beni çok korkuttu

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben bugün duydum pıt pıt atıyordu ama leke beni çok korkuttu
cok sevindim darısı bana olsun inş 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum bende lekede neden oluyormus bende leke filan yok gazdan ölcem ama

Korkacak bişey yok kırmızı olmadığı sürece. Bir hafta yaşadım o lekelenmeyi. Nerdeyse adet görüyor gibiydim. En kötü progestan yazıyorlar geçiyor dert etmeyin onu kendinize dikkat edin

cok sevindim darısı bana olsun inş 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum bende lekede neden oluyormus bende leke filan yok gazdan ölcem ama
Amin inşallah canım dr tehlike yok ama yinede düşüğe karşı ilaç ve dinlenmemi istedi gaz arada bndede oluyo

Evet ben hamileyim aynı adet belirtileri yasıyorum ve haram adet olacakmışım gibi korkuyorum doktor olmazsa asıl kork dedi

Sizin ne kadarlık haram adet derken orasını bilemedim :)
Heran yazıcaktım haram yazmış benimki bir ay bir haftalık yada iki haftalık tam bilemiyoruz adet düzensiz olduğu için ordan hesaplayamadık bu hafta ultrasonla ölçülecek hamılelik haftalığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…