- 25 Aralık 2019
- 195
- -16
- 48
- 34
- Konu Sahibi huzurarayan
-
Bulantı için zaten erken ama regl belirtileriyle birebir olmuştu bende de. Kasıklarım ve belim çok ağrıyordu her an regl oldum olacağım diye bekliyordum.Merhabalar. Ben pko hastasıyım ama aylardır düzenli adet görüyordum.Bu ay 3 gün gecikti. Aynı adet belirtileri var. Ara ara kasık ağrım oluyor ve bel ağrım var. Hamilelikte adet gibi kasık ağrısı oluyor mu? Mide bulantısı vb. yok.Ben normalde zaten asla kusamayan biriyim. Hemen heveslenmekte istemiyorum ama bir umut işte
Evet aynı kasık ağrısı var adetkiyle aynı resmenMerhabalar. Ben pko hastasıyım ama aylardır düzenli adet görüyordum.Bu ay 3 gün gecikti. Aynı adet belirtileri var. Ara ara kasık ağrım oluyor ve bel ağrım var. Hamilelikte adet gibi kasık ağrısı oluyor mu? Mide bulantısı vb. yok.Ben normalde zaten asla kusamayan biriyim. Hemen heveslenmekte istemiyorum ama bir umut işte
Canım herşey bir mucize benim bu ay hiç umdum yoktu yani ilşki oluyodu ama öyle kafaya göre bıraktım 4 gün gecikmeyle test yaptım çok net pozitif 7 haftalık bugün dr gittim kalp atışını da duydum çok şükür sadce lekem var inşallah oda geçerTeşekkür ederim yanıtınız için. Sanki adet olacakmışım gibi ama hala olamadım.Heveslenmek istemiyorum.Ama tam yumurtlama döneminde birliktelik olmuştu ondan belki diyorum.Başka hiç bir belirti yok. Herkes hissediliyor falan diyor ama bende his falan da yok
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım herşey bir mucize benim bu ay hiç umdum yoktu yani ilşki oluyodu ama öyle kafaya göre bıraktım 4 gün gecikmeyle test yaptım çok net pozitif 7 haftalık bugün dr gittim kalp atışını da duydum çok şükür sadce lekem var inşallah oda geçer
bende pkoluyum adetlermde düzensizdi en son yılbasında olmustum normalde ocak sonu subat bası olmam gerekiyordu kasık agrılarım öncesnde baslar genelde ay sonunda termaldeydim hatta regl sökülsün diye bid termale girdim karnım şişti kasıklarım agrıdı 4 subatta test yaptım kop koyu çizgiler cıktı ümitlendrmek istemem ama pko da olsanız regl dönemnde yaptıgınız testler dogruyu gösteriyor regl döneminiz gecktyse yınede test yapın ama herseye hazırlıklı oalrak yapınTeşekkür ederim yanıtınız için. Sanki adet olacakmışım gibi ama hala olamadım.Heveslenmek istemiyorum.Ama tam yumurtlama döneminde birliktelik olmuştu ondan belki diyorum.Başka hiç bir belirti yok. Herkes hissediliyor falan diyor ama bende his falan da yok
bu yaızyı okumamıstım aynı seyleri yasamısız hyaırlı olsun son regl tarihiniz neydi acabaCanım herşey bir mucize benim bu ay hiç umdum yoktu yani ilşki oluyodu ama öyle kafaya göre bıraktım 4 gün gecikmeyle test yaptım çok net pozitif 7 haftalık bugün dr gittim kalp atışını da duydum çok şükür sadce lekem var inşallah oda geçer
Eskiden gecikince hemen yapıyordum sonra negatif çıkınca üzülüyordum. Bir kaç gün daha beklemek istedim.Hemde tecrübeleri öğrenmek için yazdım. Buradaki bilgi alışverişi çok iyi oluyorE test niye yapmıyorsunuz?
23 aralık hamile misinizbu yaızyı okumamıstım aynı seyleri yasamısız hyaırlı olsun son regl tarihiniz neydi acaba
Amin inşallah canım darısı isteyen herkese nasip olsun inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
evet benmde 31 aralık su an 6 hafta bitti gibi görünüyor ama pkolu oldugum için doktor daha kucuk olabilir dedi kalp atıısnı duymayı bekliyorum bende o yuzden sordum :)23 aralık hamile misiniz
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahevet benmde 31 aralık su an 6 hafta bitti gibi görünüyor ama pkolu oldugum için doktor daha kucuk olabilir dedi kalp atıısnı duymayı bekliyorum bende o yuzden sordum :)
cok sevindim darısı bana olsun inş 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum bende lekede neden oluyormus bende leke filan yok gazdan ölcem amaSağlıkla kucağınıza alın inşallahben bugün duydum pıt pıt atıyordu ama leke beni çok korkuttu
Korkacak bişey yok kırmızı olmadığı sürece. Bir hafta yaşadım o lekelenmeyi. Nerdeyse adet görüyor gibiydim. En kötü progestan yazıyorlar geçiyor dert etmeyin onu kendinize dikkat edinSağlıkla kucağınıza alın inşallahben bugün duydum pıt pıt atıyordu ama leke beni çok korkuttu
Amin inşallah canımcok sevindim darısı bana olsun inş 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum bende lekede neden oluyormus bende leke filan yok gazdan ölcem ama
Sizin ne kadarlık haram adet derken orasını bilemedim :)Evet ben hamileyim aynı adet belirtileri yasıyorum ve haram adet olacakmışım gibi korkuyorum doktor olmazsa asıl kork dedi
Heran yazıcaktım haram yazmışSizin ne kadarlık haram adet derken orasını bilemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?