Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkHamilelikte adet gibi kasık ağrısı olur mu
Heran yazıcaktım haram yazmış benimki bir ay bir haftalık yada iki haftalık tam bilemiyoruz adet düzensiz olduğu için ordan hesaplayamadık bu hafta ultrasonla ölçülecek hamılelik haftalığım
ayy bende hesaplayamıyorum pko oldugum için yumurtlamam gec oluyodu en son regl 31 aralık ama yumurtlama kim bilir ne zman o yuzden normalde 6 hafta bitmiş gibi göçzüküyor ama daha kucuk olablr demişti doktor ultrasyonda kesedenmi ölçülüyo ne kdr oldugu onuda bimiyorum
ayy bende hesaplayamıyorum pko oldugum için yumurtlamam gec oluyodu en son regl 31 aralık ama yumurtlama kim bilir ne zman o yuzden normalde 6 hafta bitmiş gibi göçzüküyor ama daha kucuk olablr demişti doktor ultrasyonda kesedenmi ölçülüyo ne kdr oldugu onuda bimiyorum
ben bugun tekrar baktırdım bekleyemedm kağıtta hafta yazıyomu anlamadım ama 10mm yazıyor doktorda 4 haftalık diyor 6 gün önce 8,4 mm ydi 6 günde 1,5 mm büyümüş kese normal heralde doktor bsy demediğine göre :)