• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte 5. Ve 6. Haftalar

8922

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2022
36
-50
6
35
Merhaba herkese
5 hafta 2 günlük hamileyim ve geceleri adet sancısı gibi sancılarım oluyor ve bitmedi birde mide bulantım henüz yok cok sükür tecrübeleri olanlar yasadıklarını yazabilirmi acaba🙋‍♀️

Öncelike tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah. Başlarda öyle ağrılar oluyor. Çok şiddetli değilse kanama da yoksa endişelenmeyin bol bol dinlenin.

Adet s
Merhaba herkese
5 hafta 2 günlük hamileyim ve geceleri adet sancısı gibi sancılarım oluyor ve bitmedi birde mide bulantım henüz yok cok sükür tecrübeleri olanlar yasadıklarını yazabilirmi acaba🙋‍♀️
Adet sancısı genellikle normalde adet olman gereken dönemde oluyor.siddetli değilse ve kanaman yoksa normal bence canım

Adet s

Adet sancısı genellikle normalde adet olman gereken dönemde oluyor.siddetli değilse ve kanaman yoksa normal bence canım
Kanamam yok sadece geceleri bazen uykumdan uyanıyorum ama 3-4 dakika sonra hafifliyor cvbınız icin tesekkur ederim

Merhaba aynı sıkıntı bende de var. 5+4 günlük hamileyim. Aynen gece beni de uyandırdı. Gündüz de ara ara oluyo. Birkaç dakika sonra geçiyo kanamam olmuyo. Şu an dinleniyorum ama çalışırken nasıl olacak bilmiyorum. Tedirginim. Sizin şikayetiniz geçti mi devam ediyor mu.

Back