hamilelikte 5.aydan sonra gögüsten şeffaf yapışkan sıvının gelmesi

zagor32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
3
0
36
Antalya
lütfen yardımcı olur musunuz daha kontrolüme çok var ama merak ediyorum neden gögsümde akıntı var ltfn

ben 24. haftadayım 16. haftada gelmeye başladı bu sıvı giderek rengi koyulaşıyo normalmiş sıkma diyolar zaten öle fazlada gelmiyo seninkide normal süt verecez hazırlıklar başlıyo

evet canım bende 21. haftadayım geçen haftada benden geldi 3 defa oldu böyle.göğüs uçlarımda kurumuş bir kitle olmuştu onu temizleyeyim derken aktı zaten,süt yapımı başladığı için olurmuş.arkadaşın dediği gibi sakın sıkma göğüs uşlarını,bırak aksın,normaldir yani

kızlar bu bahsettiğiniz kolostrum denilen sıvı.buda bebeğin süt gelmeden önce içeceği şeymiş.eskiden bunu özellikle içirtmezler bebeğe ama aslında çok faydalı birşeymiş,bebek doğmadan önce göğüslerden gelmesi de normalmiş benimde 15.haftadan sonra gelmeye başladı şimdi sürekli olmasa da arada geliyor ve süte yakın bir kokusu var. Ayrıcaa göğüs uçlarınızla fazla uğraşmayın derim o uçlarında oluşan tabakaları çıkarmayın yoksa göğsünüz süt tutmayabilirmiş onu aldığınız için,yani bana öyle demişlerdi enazından,mantıklı geldi,göğüsleriniz fazla ellemeyin sıkmayın o tabakayı almayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…