Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamilelik belirtisi vardı sonra adet gibi 2 gündür kanamam var
Kan verin emin olun. Regl olmuşsunuz malesef. Tüp bebekte bir ton ilaç yükleniyor. Farklı bir kanama ya da farklı bir kasılma/ağrı yaşamanız normal. Bebeğin tutunmasını sadece kasık ağrısı ile hissedebilirsiniz. O da regl olmasaydınız hissedeceğiniz şeydi. O hıçkırıklar 25. Haftadan sonra.
Tüp Bebek yaptım hamilelik belirtisi vardı sonra adet gibi 2 gündür kanamam var ama karnımın alt kısmında kalp gibi bir şey atıyor nedir yardımcı olur musunuz lütfen
o kadar küçükken kalp atışını hissetmeniz mümkün değil. en iyisi doktorunuza gitmek veya test yaptırmak. Şuan olsa olsa 4 haftalık falandır ki ondada ultrasonda bile gözükmez sadece kanda çıkar
25 yaşındaysanız nasıl 7 senedir bebek bekliyorsunuz. 18 yaşında bir çocukken bebek sahibi olmak için çırpındığınıza inanmak istemiyorum, umarım orda yazan yaş yanlıştır. Reşit olmadan mı evlendiniz siz
25 yaşındaysanız nasıl 7 senedir bebek bekliyorsunuz. 18 yaşında bir çocukken bebek sahibi olmak için çırpındığınıza inanmak istemiyorum, umarım orda yazan yaş yanlıştır. Reşit olmadan mı evlendiniz siz