hamilelikte 32. haftada ve sonrasında uçak yolculuğu yapan var mı?

sarinin

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2008
162
20
arkadaşlar kızkardeşimin nişanından dolayı bu hafta içinde izmire gitcem fakat doktorum olmaz riskli olur dedi. havayolu şirketleri de raporsuz hamile bayanları kabul etmiyor. neyse sonra ben başka bi doktora gittim o bana rapor verebileceğini söyledi! sizden ricam bu haftalarda yolculuk yaptınız mı? yaptıysanız herhengi bir problem yaşadınız mı? paylaşırsanız sevinirim turkbayragi

32. haftadan sonra nasil rapor verebiliyor ya...insan hayatinin önemi hic yok gercekten....ucak yolculugu zaten tavsiye edilmiyor bide 7.aya girilmesiyle beraber kesinlikle mantikli degil...sorunsuz bi hamileligin olabilir ve ucakta ne olacagini kimse bilemez yapma derim ben..ucakta dogurmak istemezsn heralde o basincla olabiliyomus..

canım aldığın kararı tekrar düşünmelisin.. 6 aylık hamile bi arkadaşım uçak yolculuğu yapmıştı. uçak kalkarken ve inerken karnının acıdığını ve kasıldığını söylemişti. hatta dönüşlerinde eşinin elinde yarım litre pet şişe su varmış. iniş anında onun büzüştüğünü görünce hayretler içinde kaldık, demek karnımda öyle oldu demişti :1ninca:

34.haftaya kadar riskli olmadığı sürece rapor verilebiliyor diye biliyorum.

bencede sakıncalı zaten 28 haftadan sonra almıolar uçaga bende hamileligimin ilk başlarında gidip geldim 1 ay olmadı daha ozaman bile zor gelmişti insan kasılıo ister istemez.iyi düşün derim bence kendi doktorun vermemiş zaten bebegi düşündügü içinyerimseniben

canim benim kiz kardesiminde tam ben 32. haftadayken dugunu olacak, ve ben boyle bir risk alamayacagim icin gidemiyorum :KK43:( tabiki dugun turkiyede olacak, ben amerikada yasiyorum.ustelik seninki sadece nisan, insallah dugununu gorursuan
32.haftada erken dogum yapanlar var ucagin icinde. senin saglik gecmisini bilen doktorun tavsiye etmiyorsa bence onu dinlemelisin.

X