Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelikte 3 aydan sonra folik asit kullanılır mı?
Arkadaşlar ben 1 aylık hamileyken folik asit kullanmaya başladım (yeni öğrenmiştim), 3. ayın sonunda doktorum daha kullanma dedi. ama acaba doğru mu yapıyorum bilemedim çünkü 2 ay kullanmış oldum
Arkadaşlar ben 1 aylık hamileyken folik asit kullanmaya başladım (yeni öğrenmiştim), 3. ayın sonunda doktorum daha kullanma dedi. ama acaba doğru mu yapıyorum bilemedim çünkü 2 ay kullanmış oldum
Ben gebelik öncesinden başlamıştım. Kaçıncı aydi hatırlamıyorum ama 1 ay kadar bırakıp sonra yeniden başladık. Yani dönemsel bırakıp başlanıyor açıkçası.
Ben de hamile kaldığımı öğrendiğimde yani 4-5 haftalıkken kullanmaya başlamıştım ve 12-13.haftada kestim. Sonrasında multivitamin öneriyorlar zaten onun içinde de oluyor
12. Haftadan sonra bırakıyosun evet benim kullandığım vitamib ilacının içinde var ordan devam ediyorum. Ayrıca magnezyum demir ilacı da kullanıyorum d3 te
12. Haftadan sonra bırakıyosun evet benim kullandığım vitamib ilacının içinde var ordan devam ediyorum. Ayrıca magnezyum demir ilacı da kullanıyorum d3 te
Magnezyum genelde 3 4. Aydan sonra başlanıyor bebek senden beslendiği için. Fakat eğer bacak kalça bel kasik ağrın olursa yani kemik kas ağrısı gibi doktorunu bilgilendir erken de baslayabiliyosun. Yani agri çekersen başlanıyor ben 7. Haftada başlamıştım. 4. Aydan sonra bizim grubun çoğunda yalancı kasılmalar vardi mesela bunun içinde Magnezyum başladı bi çok kişi. Yani biraz doktorla ve anne ile alakalı ilac konusu.