• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikta kanamasi olanlar yardimm lutfenn

zynp2156

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
120
45
43
34
15 haftalik hamileyim ve kanamam durmadsn devam ediyo doktorlar bisiyde demiyo cildiracam lutfen ole olan farsa yazsinnnn...

15 haftalik hamileyim ve kanamam durmadsn devam ediyo doktorlar bisiyde demiyo cildiracam lutfen ole olan farsa yazsinnnn...

canım geçmiş olsun. bence içini ferah tut kanaman açık renk ve az ise büyük ihtimal bebiş kılcal damar etrafında bir yere tutunmuştur o kanama yapabilir diye biliyorum. 9 ay boyunca kanaması durmayan insanlar vardı forumda. koyu renkse eski bir kanamadır. yeni mi başladı yoksa hamileliğin ilk zamanlarından beri varmydı.?

kötü düşünüp kendini stresse sokma

iki aydir devam ediyo bi kac gun duruyo lekeye donuyo sonra yine bildigumizz kan geliyo cok stresliyim ikinci gebeligim ilkinde hic boyle bisi olmamisti..

iki aydir devam ediyo bi kac gun duruyo lekeye donuyo sonra yine bildigumizz kan geliyo cok stresliyim ikinci gebeligim ilkinde hic boyle bisi olmamisti..

bence dediğim gibi damar üstüne tutunmuş ilk zamandan beri kanaman olduğuna göre. doktor düşük tehlikesi olsa söylerdi bence. sen yinede rutin kontrolllerini aksatma ağrı sancı hissettiğinde doktora başvur. nasipse bebişin sağlıkla dünyaya gelir. sende kendine iyi bak kan değerlerini kontrol ettir. senin sağlığında önemli. üzülmemeye çalış

Gebeliğin ilk 10 haftalık dönemi kanamanın nispeten sık meydana geldiği bir dönemdir ve sağlıklı bebek doğurmuş olan annelere sorulduğunda yaklaşık %20'si az veya çok miktarda bir kanamalı dönem geçirdiklerini hatırlarlar.

İdrar yolu enfeksiyonları, idrar yollarında taş, polip gibi oluşumlar, böbrek kisti gibi durumlar idrarla birlikte kanama gelmesine neden olabilir. Bu kanama anne adayı tarafından vajinadan geliyor sanılabilir.

Ayrıca enfeksiyonlardan dolayı da olabiliyormuş[

Son düzenleme:
Dusuk tehlikem var zatn 12 haftaya kadar gecer dedi gecmedi.emfeksiyondan olabiliyomuymus gercektwn bn evlendigden beri vsjinsl enfeksiyon yasiyorum bu gebeligimde hic idrar testi yapilip bakilmadi.

Benimde kanamali gecti ilk uc ay hep yattim ilac igne kullandim 12 hafta gecti bitti cok sukur insallah sizinde gececek merak etmeyin stres iyi degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 6 aylık evliyim 3 ay eşim köründe sonra çocuk karar verdik ve ilk kes 10 gün önce korunmada ilişkiye girdik 10 hun sonra kan testi yaptım negatif çıktı testten 2 gün sonra kahverengi akıntım başladı sizce ne oluyo bunu yaşayan var mı kızlar bana yardım edin lütfen. Ama hıc bir hamilelik belirtm yok bu kanama neyin nesi :((

bende ilk bebeğimde 6-7 haftalıkken kanama oldu..bilmiyorum ne iğnesi ama iğne yapıldı..doktorum yunandı..herkes bana yunanlar düşmandır odoktora gitme demişti..bebeğini düşürür..sonra bana 2 iğneden sonra kanamam kesildi taki doğuma bir ay kalana kadar yatak istirati verdi..ama tabiki yutr dışında tedavi gördüm...türkiyede ne gibi tedavi uygulanılıyor onu bilmiyorum...sana da geçmiş olsun..

15 haftalik hamileyim ve anlattiklarin birebir beni yansitti doktor plesantanin uzerinde dio kafayi yicem cok zor surekli yatmak zorundayiz kullandigim ilavlat hadhesap gecti napicaz bilmiyorum sastigimdan doktor doktor grziyorum vr dedikleri tek sry yatacaksin

canim seninde mi surekli kanama hic durmuyo mu bn 8 haftadan beri kanama ysdiyorum oyle boyle degil kanama cok yogun benimki suan 16 haftay girdim hala ayni kesilmiyo surekli uzaniyorum ama yine kesilmiyo

Back