Telaşa kapılma canım. Bir test alıp yapma imkanın var mı ?ya benimle aynışşeyleri yyaşayan hiçmi yok yaa
adetim geçikmeden önce yapdım çıkmadıTelaşa kapılma canım. Bir test alıp yapma imkanın var mı ?
Genellikle gebelik adet geciktikten sonra öğreniliyor. Başka bir belirtin falan var mıadetim geçikmeden önce yapdım çıkmadı
göğüs uçlarım sızlıyor başlarda iç bulantım kusma vardı ama azaldı ara ara iç bulantısı geliyo ondada kusmaya kadar gitmiyo yani ilginç olan göğüslerim ddeğil göğüs uçlarım sızlıyo ve hiç geçmedi diğer adetim kesildi ilişkiye girdim iki üç gün sonra başladı ama hiç kesilmeden sızlaması bu güne kadar geldiGenellikle gebelik adet geciktikten sonra öğreniliyor. Başka bir belirtin falan var mı
Çıkmaz zaten yeni bir gebelikse. Ama hamile olma ihtimalin yüksekadetim geçikmeden önce yapdım çıkmadı
inşallah yya da umutlanmak hiç istemiyorumÇıkmaz zaten yeni bir gebelikse. Ama hamile olma ihtimalin yüksek
peki hamilelik dışında başka bişeyler olabilirmiÇıkmaz zaten yeni bir gebelikse. Ama hamile olma ihtimalin yüksek
Kendini strese sokma. Sakin kalmaya çalış. Anlamadığım adet bittikten sonra ilişkin oldu şimdide diğer adetin gecikti. Ne zaman test yaptın.?peki hamilelik dışında başka bişeyler olabilirmi
tmm bbi kaç gün daha geçsin kan testi uaptırıyım ve gebelik tabiki de istiyorum inşallah olurum teşekkürlerİnternetten belirtilere bakıp ay bende şu bu var galiba deme canım. O internete kalacak olursak hepimizin üstünde toprak olması lazımdı. Sakince gereken testleri yap bir süre izle kendini. Adetin geciktiyse gebelik yüksek ihtimal. Kan testi imkanın varsa onu da değerlendir. Daha sonra için rahat etmezse bir doktora Danış. Eğer gebelik istediğin bir sonuçsa inşallah gönlüne göre verir Allah ☺
ilişkiye girdikden bir iki hafta sonra test yaptımKendini strese sokma. Sakin kalmaya çalış. Anlamadığım adet bittikten sonra ilişkin oldu şimdide diğer adetin gecikti. Ne zaman test yaptın.?
Belirtiler öyle gibi canım ama nasip inşallah vardır sen rahat olmaya çalış stress iyi değilinşallah yya da umutlanmak hiç istemiyorum
Sanmam ne olabilir ki? Kist falan mı şüphelendimpeki hamilelik dışında başka bişeyler olabilirmi
göğüs uçlarınuçların sızlaması falan göğüs kanseri kist falanmı var acaba dedim bide şu süt hormonu ddiye bişey varya ondanda göğüsler ağrımuşya gerçi onuonun belirtisinde göğüsden sıvı gelmesi filan yazıyoda işte aklım çok karıştırdılar yaSanmam ne olabilir ki? Kist falan mı şüphelendim
O hormon prolaktin olması lazım olmadı test yaptır baktır prolaktine degöğüs uçlarınuçların sızlaması falan göğüs kanseri kist falanmı var acaba dedim bide şu süt hormonu ddiye bişey varya ondanda göğüsler ağrımuşya gerçi onuonun belirtisinde göğüsden sıvı gelmesi filan yazıyoda işte aklım çok karıştırdılar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?