• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikmi bu

Anne olacam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2021
16
3
1
27
Arkadaşlar merhaba 1,5 ay önce çatlatma iğnesi vuruldum aradan 25 gün geçti regl oldum reglim 2 gün sürdü ve 1,5 aydan beri kasıklarım ve karnım çıktı karnım sert acaba iğnenin etkisinden mi karnım çıktı anlam veremiyorum kasıklarımda sert inin etkisi hala duruyor olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim

Test yapmadınız mı?
Test yapmadim değil olunca yapmadım yani 5 gün sürüyor regilim bunda 2 gün regil oldum ve bitti karnım şiş ve kasıklarımda batma var ineden bu kadar uzun şişlik karın çıkması yaşayan var mı acaba anlam veremiyorum çıkmaza girdim ve çalışıyorum kan testi de yapamıyorum :(

Arkadaşlar merhaba 1,5 ay önce çatlatma iğnesi vuruldum aradan 25 gün geçti regl oldum reglim 2 gün sürdü ve 1,5 aydan beri kasıklarım ve karnım çıktı karnım sert acaba iğnenin etkisinden mi karnım çıktı anlam veremiyorum kasıklarımda sert inin etkisi hala duruyor olabilir mi yardımcı olursanız sevinirim
İğneden karın çıkmaz gebelik olduğunu sanmıyorum ama yinede kan ver netleştir

Back
X