Hamilelikleri farklı gecenler

WestLife

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
478
98
Merhaba birden fazla gebelik yaşayanlar hamileliginde çok bulantı kusma yaşayıp diğerinde hissetmeyeniniz oldu mu erkek ve kiz bebegi olanlar hamilelikleriniz arasında fark var miydi

Ben varım. İlkin de çok rahattım miğde bulantım bile hiç olmadı sorunsuz bir gebelikti.oğlum oldu. Bu sefer başından beri miğde bulantım ve yanmam var feci halde kokulara hassasım baş dönmem lekelenmem oldu kanama alanım var. Vs vs yani çok farklı bu sefer.ama daha cinsiyetini bilmiyorum canım öğrenince yazarım içimden bir ses yine erkek diyor rüyalarım da bile öyle bakalım kısmet

Ben varım. İlkin de çok rahattım miğde bulantım bile hiç olmadı sorunsuz bir gebelikti.oğlum oldu. Bu sefer başından beri miğde bulantım ve yanmam var feci halde kokulara hassasım baş dönmem lekelenmem oldu kanama alanım var. Vs vs yani çok farklı bu sefer.ama daha cinsiyetini bilmiyorum canım öğrenince yazarım içimden bir ses yine erkek diyor rüyalarım da bile öyle bakalım kısmet
Allah kolaylık versin benim de kızın da çok kötü geçti bulantı kusma hastanede yattım hiç bir şey yiyemedim kızım oldu merak ettim acaba bu farklı olur mu diye şu an 6 haftanın içindeyim ins rahat geçer

Ilk hamileligimde doğumdan önceki gece bile bulantidan mahfoldum sabah 4 kadar yürüdüm oglum oldu şimdi ki gebeligim o günleri aratıyor ilk gebeligimde günde 5 sigara içiyordum şimdi ne yemek ne su ne çay ne sigara ne parfüm kokulara (Güzel veya kotu) tahammülüm yok en kötüsü su içememek herşey midemi bulandırıyor fazlasıyla gaz (gegirme) sorunum var ve tabi ki olmazsa olmaz yanma daha cinsiyetini öğrenmedim

Allah kolaylık versin hamilelik boyunca sürmesi ne kadar zordur eminim nasıl üstesinden geliyorsunuz semabsrn

Şu an bulantı ve kusmalarim arttı önceki lerde de aynıydı sadece serum ve bemiks ampul iyi geliyor beni çok rahatlatıyor onun dışında çok zorlanıyorum

Ilk hamileligimde doğumdan önceki gece bile bulantidan mahfoldum sabah 4 kadar yürüdüm oglum oldu şimdi ki gebeligim o günleri aratıyor ilk gebeligimde günde 5 sigara içiyordum şimdi ne yemek ne su ne çay ne sigara ne parfüm kokulara (Güzel veya kotu) tahammülüm yok en kötüsü su içememek herşey midemi bulandırıyor fazlasıyla gaz (gegirme) sorunum var ve tabi ki olmazsa olmaz yanma daha cinsiyetini öğrenmedim
Aynı belirtileri yaşıyoruz :KK70: şaşırdım okuyunca ben yazmışım gibi. Sokakta insanlar sigara içerken bile burnumu kapatıyorum direk midem bulanıyo :KK70: ki hamile olduğumu öğrenmeden önce günde 1 pakete yakın sigara içiyordum. Parfümü bırakın koltuk altı rollon u bile kullanamıyorum kokusuz aldım. Hamile kalmadan önce 4 litreye yakın su içen ben 1litreyi zorla içiyorum içtikten sonrası ölüm zaten. Cinsiyetini öğrenince yazar mısınız bana da lütfen :) Allah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Merhaba birden fazla gebelik yaşayanlar hamileliginde çok bulantı kusma yaşayıp diğerinde hissetmeyeniniz oldu mu erkek ve kiz bebegi olanlar hamilelikleriniz arasında fark var miydi
Kızıma hamileyken bulantı 14. haftaya dek olmuştu. Şimdi 8. haftamdayım ama bulantı yok.

X