Hamilelikle İlgisi Varmı???

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
41
slm arkadaşlar 10 haftalık hamileyim uykudan başımı kaldıramıyorum nefret ederdim geç kalkmaktan şimdi öğlen 1 de kalkıyorum oda zar zor erkende yatıyorum sinir olmaya başladım bunun hamilelikle ilgisi varmı varsa ne zaman geçer kalksam bile sarhoş gibi geziyorum evin işini akşama yemeği bile zor yetiştiriyorum...:1no2:

aaaa
sen daha yenı evlenmedın mı masallah yaa
Allah analı babalı buyutsun
esın cocuk istemıyorum demıstı galıba yoksa baskası ile mı karıstırıyorum
:emir_bebek:

Merhaba arkadaşım,
Söylediklerin gayet doğal, ilk haftalarda aşırı uyuma isteği ve halsizlik oluyor. Fakat bu durum hamileliğin 13-14 haftaları gibi kayboluyor ve daha dinamik oluyorsun. O yüzden biraz zaman diyorum. Ev işlerine gelince; varsın 1 ay eski ritminde olmasın işler, üzme kendini, olduğu kadar.

aaaa
sen daha yenı evlenmedın mı masallah yaa
Allah analı babalı buyutsun
esın cocuk istemıyorum demıstı galıba yoksa baskası ile mı karıstırıyorum:emir_bebek:
evet o benimhihoyyytzaferde benim pek zafer sayılmaz ama ya eşim kendide istemeye başlamıştı:icecream:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım,
Söylediklerin gayet doğal, ilk haftalarda aşırı uyuma isteği ve halsizlik oluyor. Fakat bu durum hamileliğin 13-14 haftaları gibi kayboluyor ve daha dinamik oluyorsun. O yüzden biraz zaman diyorum. Ev işlerine gelince; varsın 1 ay eski ritminde olmasın işler, üzme kendini, olduğu kadar.
teşekkür ederim cevabınız için inşallah bir an evvel geçer yoksa yakında adım pasaklı gelin olacak...

walla tamamıyle hamılelıkte alakalı 3 aydan sonra gecıyo dıyolar ben 25.haftamdayım hala uykusuzum doyamıyorum uykuya hala cok yorgun hıssedıyorum kendımı...

bazısının hiç geçmiyormuş ama bendede 3 aydan sonra değişti ama 2 ay paso uyudum

canım gebeliğin oluşması ile artan metabolizma için gerekli olan enerjiyi annenin enerjisi karşılayamıyor bunun sonucunda yorgunluk hissedip sık sık uyumak isteriz bu durum tamamen doğaldır.merak etme
uyumak bebeğin sağlıklı gelişmesi için de iyi

25. haftada hala devammı ediyo??akannehir

benımkı devam edıyo. hamılelıkten once uyku delısı bırı degıldım gece 2de yatar sabah kalkar ıse gıderdım ama su an 12 den once uyanmam mumkun degıl... kımısınde gecıyor kımısınde kalıyor benım gıbı :1shok:

bende hamilelik öncesinde geç yatar erken kalkardım ilk 3 aylık dönemimde gözümü açamıyodum uykudan nerdeyse tüm gün uyuyordum şuan 22 haftalığım artık eskisi gibi uyuyamıyorum

inşallah ya biran evvel geçsin artık bir gün içinde yaptıgım sadece yemek bide kkopuyorumnanaktanütü falan hiç bahsetmiyim zaten..:kedi:

Kesinlikle yakından alakalı
Benimde 23. hafta bende öyle ayakta uyuyorum resmen:)))

inşallah ya biran evvel geçsin artık bir gün içinde yaptıgım sadece yemek bide kkopuyorumnanaktanütü falan hiç bahsetmiyim zaten..:kedi:

vucunun sesını dınle bol bol dınlen uyu canım...
iş ne zaman olsa yapılır bosver tadını cıkar bu gunlerın sengözlerimebaksanab

neyse beklicem artık geçmesini,yorumlar için herkese teşekkürler..a.s.a.s.

X