• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikle alakalı test yapıyorum çıkmıyor bı bkrmisin

aselseda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2022
202
72
28
23
Kızlar yardımcı olurmusunuz 15 Kasım'da adet oldum 20 sinde bitti 9. gün yumurtlama grdum akintimi takip ettim ve degerlendirdim yumurtlama dönemim bitti kasık ağrısı göğüs ağrısı göğsümun ucuda tatlı tatlı kaşınıyor mide yanması şuan adetime 13 gün var test ne zmn yapmalıyım yardımcı olurmusunuz bide bel agrisida başladı kasık agrisi özellikle sol kasigim adet olacakmisim gibi bir ağrı

Kızlar yardımcı olurmusunuz 15 Kasım'da adet oldum 20 sinde bitti 9. gün yumurtlama grdum akintimi takip ettim ve degerlendirdim yumurtlama dönemim bitti kasık ağrısı göğüs ağrısı göğsümun ucuda tatlı tatlı kaşınıyor mide yanması şuan adetime 13 gün var test ne zmn yapmalıyım yardımcı olurmusunuz bide bel agrisida başladı kasık agrisi özellikle sol kasigim adet olacakmisim gibi bir ağrı
Adet öncesi testler yanlış negatif sonuç verir. Adetinizden en erken 3 gün sonra, hatta bugünkü bir anne adayının şahane sonucu oldu 5 gün sonra, en kesin 12-14 gün sonra idrar testi yapabilirsiniz.

Adet öncesi testler yanlış negatif sonuç verir. Adetinizden en erken 3 gün sonra, hatta bugünkü bir anne adayının şahane sonucu oldu 5 gün sonra, en kesin 12-14 gün sonra idrar testi yapabilirsiniz.
Anldm da sabırsızlanıyoruz ister istemez ilk bebeğim olacak inşallah erken testler nasıl sonucu doğru gsterirmi adete 7 gün kala bide beta da ne zmn gzkr

Şuan çıkmaz testte daha çok erken adet gününüzü bekleyin mutlaka şuan belirtiler içinde çok erken

O zmnmi yapayım erken de cikarmi adete 7 gün kala fln
Çıkmaz üzülürsünüz boşuna. beta HCG hemen verilmiyor idrara. Adetinizin gecikmesinden bir gün sonra kan testi yaptırın çok dayanamayacaksanız:) Üçüncü günü de idrar testi. İlk bebek ama bebek haber verecek zaten size. Beta hcg oluşturup kana idrara verecek.

Şuan çıkmaz testte daha çok erken adet gününüzü bekleyin mutlaka şuan belirtiler içinde çok erken
Erken ama adetten önce kalma şüphem var
Bilmiyorum hassas ve ağrı esiğim düşük bir vücudum var döllenmede büyük ihtimal hissediyorum

Çıkmaz üzülürsünüz boşuna. beta HCG hemen verilmiyor idrara. Adetinizin gecikmesinden bir gün sonra kan testi yaptırın çok dayanamayacaksanız:) Üçüncü günü de idrar testi. İlk bebek ama bebek haber verecek zaten size. Beta hcg oluşturup kana idrara verecek.
Anladım çok teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere bebek nasip etsin

Erken ama adetten önce kalma şüphem var

Bilmiyorum hassas ve ağrı esiğim düşük bir vücudum var döllenmede büyük ihtimal hissediyorum
Yanlış anlamayın ama siz şuan vucudunuzu dinlemeye geçmissiniz ve normalde adetime 13 gün var diyorsunuz. Belki de bu günler yumurtlama gününüz olabilir çünkü belirtileriniz yumurtlama belirtisini de benziyor bazen yumurtlama olup akıntı hissetmemeye bilirsiniz. Bana sorarsanız bence bu günleri de değerlendirin çünkü adet ortalama yumurtlamadan 13-14 gün sonra olur. Test için gercekten şuan çok erken. Ben tam bir yıldır kaç kere yaşadım bu durumu bir bilseniz insan sonucunda üzülüyor 😔

Back