Hamilelikle alakalı bilgilendirirseniz lütfen

Azra0633

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
8
0
1
34
Meraba adetim 6 gün gecikti 5.gününde kan testi yaptırdım 0.100 çıktı 1 gün sonra bir daha yaptırdım 1.1 çıktı ve ben hala adet olmadım böyle olan varmı ?

Canım muhtemelen geç söküleceksin değerin 0 çünkü gebelik yok yani...
Gecikme sebebin stres ve ya mevsimsel değişimler olabilir.

Ama bir gün sonra bu sefer 1.1 çıktı bu artma değilmi çok istiyorum çocuğum olmasını o yüzden soruyorum ilk defa böyle gecikme oldu yani değerin artma ihtimali hic mi yoktur ?

Canım muhtemelen geç söküleceksin değerin 0 çünkü gebelik yok yani...
Gecikme sebebin stres ve ya mevsimsel değişimler olabilir.
ma bir gün sonra bu sefer 1.1 çıktı bu artma değilmi çok istiyorum çocuğum olmasını o yüzden soruyorum ilk defa böyle gecikme oldu yani değerin artma ihtimali hic mi yoktur ?

Canim 0.100 ile 0.1 ayni şey kaldı 1 mi büyük 100 yüz hadi 0'ı görmediğini varsay.
Uzun lafin kısası iki değer esasen birbirinin aynısı ve değerin cok düşük bu değere göre hamilelik ihtimalin sıfır.
Ama bu şekilde stres yaparsan adetin daha cok gecikir maalesef.
Rabbim tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.

Amin ALLAH Razı olsun

Meraba adetim 6 gün gecikti 5.gününde kan testi yaptırdım 0.100 çıktı 1 gün sonra bir daha yaptırdım 1.1 çıktı ve ben hala adet olmadım böyle olan varmı ?
Canım yarından sonra falan tekrar yaptır bir arkadaşımda böyle öğrendi artış vardı senin gibi 0.100 den 0.500 lere bişey atmıştı iki gün sonra 8-10 gibi biseydi tam net hatırlamıyorum değerleri ama 0 larda olduğunu biliyorum şimdilerde 5 yaşında tosuncuk gec döllenme olabilir canım aslında ikincisi de negatif ama yükselme ve tekrar baktır yükselmene umut vermeyin ama olmayan şey değil canım bunlar duyuyoruz geliyor başımıza inşallah sonuçlar istediğin gibi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…