Gebeliğe Hazırlık Hamilelikkk

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Agnucaston a başlama sebeplerimden biri de rahmimi temizlemesi yani rahim temizleme özelliği var ama kistte etkili olur mu bilmiyorum açıkçası ben de olmadığı için algilarim o yönde değildi . Ama soğan kürünün ise yaradigini çok okudum yalnız soğan kürünün belli bir süresi var daha fazla kullanırsanız rahim duvarını inceltmeye başlıyor o yüzden zamanında bitirin
Tskler canım

Ben şuan 6 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin bende çocuk istemeye başlayınca hep bi araştırma başladı .yataktan belimde yastık hatta ayaklarımı 1 saat diktim yukarı olmadı sonra sadece eşim duş alıp çıkana kadar bekledim .bunu dışında beslenmeme hep dikkat ettim şimdi artı uyguladiklarimdan bahsediyim .
- korunmayı bırakmadan önce dr a gittim kan testleri smear ve vajinal ulturasonla kontrol etti temiz çıktı
- folik asit kullanmaya başladım
- kist vs vs yoktu ama soğan kürü yapıp rahmi temizlemek istedim ama midem kötü oldu 4. Gün bırakmak zorunda kaldım
Bu arada aylardır negatif olunca her ay stresim artmaya başladı ve tabiki hormonlarim duzensizlesti . Ben de uzun süre yaptığım araştırma sonucu hormonlarimi duzenlesin diye hayıt tohumu konsantresi olan Agnucaston hap kullanmaya başladım bitkisel bi hap . Çok savaşçı prolaktini düşürüyor hormonları düzenliyor ve rahmi temizliyor .
- adetimin ilk günü başladım Agnucastona .adetim aynı sürede bitti sadece yoğun olan günlerim çok daha fazla yoğun oldu .
- adetin ilk gunuyle birlikte incir kürüne başladım .sabah akşam aç karnına içtim posalarını atmadım onları da gün içinde veya içmeden önce yedim.
- adetim bitince incir kürümün içine havuç kürü de ekledim tüm bunları yumurtam catladiktan 1-2 gün sonra bıraktım .
İncir yumurtaların olgunlaşmasını sağlıyor havuç da catlamasini o yüzden hepi topu ortalama 2 hafta sürdü ve o ay hamile kaldım şükür .
Muhakkak dr gidin genel kontrollerinizi yaptırın bi sorun yoksa hayırlısıyla olur inşallah .
Ayrıca ben yumurtlama gunlerimi pepapp diye bir program var ordan takip ediyorum genelde 1-2 gün önce yumurtluyorum onunda ne zaman olduğunu anlıyorum ben de kuruluk var o yüzden akıntı olunca anlıyorum ki bunlar degerlendirilesi zamanlar . İnşallah bi faydam olur ben de bunları hep guruplardan okudum kendime bu kadarını uyguladim ayrıca hayıt tohumu çay gibi yapanlar da var ben baska kürler uyguluyorum diye hapını aldım
Merhaba ben gectigimiz eylul ayinda genel kontrol amacli kadin doguma gttm alttan muayne etti hicbir sknti olmadigini soylemisti.tekrar gitsemmiki bilemedim ? :işsiz:

Merhaba ben gectigimiz eylul ayinda genel kontrol amacli kadin doguma gttm alttan muayne etti hicbir sknti olmadigini soylemisti.tekrar gitsemmiki bilemedim ? :işsiz:
Eğer düşündüğünüz olumsuz bir durum varsa girmelisiniz basit kist oluşan yumurtanın vücuttan atilamamasiyla oluşuyor yani sadece örnek vermek istedim bir kere de adetinizin 2. Ya da 3. Günü de gidip hormonlarınızı da olcturebilirsiniz. Eşiniz sperm testi yaptırsın yani en azından bi durum varsa erkenden teslis edilip ona göre ilerlersiniz .Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder. İçinizi rahat tutun en başta huzurlu olun

Eğer düşündüğünüz olumsuz bir durum varsa girmelisiniz basit kist oluşan yumurtanın vücuttan atilamamasiyla oluşuyor yani sadece örnek vermek istedim bir kere de adetinizin 2. Ya da 3. Günü de gidip hormonlarınızı da olcturebilirsiniz. Eşiniz sperm testi yaptırsın yani en azından bi durum varsa erkenden teslis edilip ona göre ilerlersiniz .Rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip eder. İçinizi rahat tutun en başta huzurlu olun
Evet dogru dyorsunuz test yaptrcaz cok sagolun insallahh Allahhim isteyen herkese nasip etsin.hormon testinde ne oluyorki regl zamani gtsem olctursem dedgnz gbi

Evet dogru dyorsunuz test yaptrcaz cok sagolun insallahh Allahhim isteyen herkese nasip etsin.hormon testinde ne oluyorki regl zamani gtsem olctursem dedgnz gbi
Prolaktin yumurta rezervleri vs vs yani adetli değilken ölçülemeyen ya da doğru sonuç alınamayan hormonlar bunlar.

Arkadaşlar çok güzel şeyler paylaşmışsınız;
Yalnız Agnucaston u en az 3 ay doz atlamadan kesintisiz kullanmanız gerekiyor. Bu süre içinde bırakırsanız geriye dönüş yaşarsınız. Kullandıklarınızda boşa gider. Özellikle kısırlık tedavilerinde 6-7 ay kesintisiz kullanım önerilir. Çok bilimsel yayın okudum hakkında.
Kendim pco yum asla düzenli adet görmem bebek düşünmediğim dönemde kullandım 4 ay. 1,5 yıl sayesinde saati saatine adet gördüm. Ne zaman çocuk düşünmeye başladım yine adetlerimin düzeni bozuldu ben yine agnucaston kullandım ama bu sefer işe yaramadı. Bana doktor aslında adet öncesi stres için vermişti. Ama kendisi eli öpülesi bir bitki. Canım hayıt tohumu. Ayrıca bütün Avrupa kadınlarınıullanıyor. Bütün şifacılar, Hipokrat, ibni Sina hep kullanmış.
Siz yine de Dr a danışın. Ama bu nettir. En az 3 ay kullanmalısınız.

Arkadaşlar çok güzel şeyler paylaşmışsınız;
Yalnız Agnucaston u en az 3 ay doz atlamadan kesintisiz kullanmanız gerekiyor. Bu süre içinde bırakırsanız geriye dönüş yaşarsınız. Kullandıklarınızda boşa gider. Özellikle kısırlık tedavilerinde 6-7 ay kesintisiz kullanım önerilir. Çok bilimsel yayın okudum hakkında.
Kendim pco yum asla düzenli adet görmem bebek düşünmediğim dönemde kullandım 4 ay. 1,5 yıl sayesinde saati saatine adet gördüm. Ne zaman çocuk düşünmeye başladım yine adetlerimin düzeni bozuldu ben yine agnucaston kullandım ama bu sefer işe yaramadı. Bana doktor aslında adet öncesi stres için vermişti. Ama kendisi eli öpülesi bir bitki. Canım hayıt tohumu. Ayrıca bütün Avrupa kadınlarınıullanıyor. Bütün şifacılar, Hipokrat, ibni Sina hep kullanmış.
Siz yine de Dr a danışın. Ama bu nettir. En az 3 ay kullanmalısınız.
Evet haklısınız ama benim dr bitkisel şeylere pek sıcak bakmıyor ben çok ısrar edince iyi madem kullan dedi benim hiç sorunum yoktu son ay prolaktinim biraz yükseldi 3 ay kullanım durumunu okudum ama eğer hamileysem devam etmek istemedim çünkü hamilelerde henüz yeterli veri yok diyordu . Size de çok geçmiş olsun Agnucaston gercekten kadın hastalıkları konusunda çok geniş etkileri var menepoz döneminde bile. Sizin paylaşımınız da oldukça verimli inşallah ihtiyacı olan insanlara faydası olur bu konu . Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle nasip etsin

Insallah ikimizinde olur..yardimci olacak deneyimli uyelerimiz yokmu acabaa

Ben 2 sene bekledim ama en sonunda oldu
Sunu yapin adetinizi bekleyin adetiniz bittikten sonra banyo yapin temizlenin rahim yolu acik oldugundan birlikte olun ertesi gun ve yataktan kslkmayin belinizin altina yastik kouun ayaginizi duvara vs dayayin en fazla 1 saat bekkeyin ve kalkin birde yumurtlama gununden 2gun once ve 2 gun sknra ve gununde yapin ayni sekilde olsun olacaktir allahin izjiule ve kafaya takinti yapmaun

Ben 2 sene bekledim ama en sonunda oldu
Sunu yapin adetinizi bekleyin adetiniz bittikten sonra banyo yapin temizlenin rahim yolu acik oldugundan birlikte olun ertesi gun ve yataktan kslkmayin belinizin altina yastik kouun ayaginizi duvara vs dayayin en fazla 1 saat bekkeyin ve kalkin birde yumurtlama gununden 2gun once ve 2 gun sknra ve gununde yapin ayni sekilde olsun olacaktir allahin izjiule ve kafaya takinti yapmaun
Takinti yapmak istemiyormda her adete yakin bekliyorum yani acaba gunum gecip hamile kalcakmiyim diye hep bir merak :) ayni dedgniz gbi yapiyorm yastk koyuyorm kalkmiyorm bakalm hayirlisi siz 2 senemi surdu hep bu sekilmi yaptnz yani

Takinti yapmak istemiyormda her adete yakin bekliyorum yani acaba gunum gecip hamile kalcakmiyim diye hep bir merak :) ayni dedgniz gbi yapiyorm yastk koyuyorm kalkmiyorm bakalm hayirlisi siz 2 senemi surdu hep bu sekilmi yaptnz yani

Yok 2 sene normal denedikten sonra bu sekilde yaptik yaparkende hic aklima takmadim zaten beklemedigim bi anda oldu hamileligim takinti insani yoruyor oluruna birak dusunursen duzensizlik olur strese bagli

Yok 2 sene normal denedikten sonra bu sekilde yaptik yaparkende hic aklima takmadim zaten beklemedigim bi anda oldu hamileligim takinti insani yoruyor oluruna birak dusunursen duzensizlik olur strese bagli
Hm anldm ozaman kendimi odsuuncelerden uzak tutucam dedklerinizi yapiyodum yapmaya devam edicem Allahn izniylr insallah olur

Back