• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikden sonra

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.933
5.126
398
Merhaba arkadaşlar
Benım içime dert olan bir konu var..
Haftaya buz lazer e başlıyorum güvendiğim bir yer..
Fakat Allah izin verirse
2022 mart nisan hamile kalmayı düşünüyorum (ne olur ne olmaz Allah bilir benimki düşünce)
Gebeyken ve gebelikten sonra tüyler çıkar mu? Param boşami gider.
Keşke önce yaptrsaydim ama ancak karar verdim? Böyle bir şey başına gelen varmı bilgi verir misinz çok teşekkürler.

Ben bir kaç bilen kişiye sordum. Bende yaptırıcaktim . Dogumdan sonra yap dediler hormonlar değişirmiş doğumdan sonra . Bir de arkadaşım doğum yaptı tuylendi lazerli olmasına rağmen . Bende randevumu iptal ettim boşuna vericem 200p tl

Ben bir kaç bilen kişiye sordum. Bende yaptırıcaktim . Dogumdan sonra yap dediler hormonlar değişirmiş doğumdan sonra . Bir de arkadaşım doğum yaptı tuylendi lazerli olmasına rağmen . Bende randevumu iptal ettim boşuna vericem 200p tl
Evet bencede ama 2022 ye kadar Ağda parası zaten 1500 yapıyor diye düşündüm

Evlenmeden önce yaptırdım 3 gebelik yaşadım tüyler de geri gelmedi şükür 🙂

Merhaba ben lazer yaptirdim mesela alt bacagimin lazeri tamamen tamamlandigi icin orada hic tug cikmadi 2 hamilelik gecirdim ..
Su an ikinci bebegme hamileyim daha dgorusu hic hamile kalmadan lazer yapmisdim.fakat ozel bolge ve yüzüm de dudak ustu henuz tamamlanmamisdi maddi acidan sikismamak icin bolge bolge yaptiriyordum yuzumde ve ozel bolgemde ayni sekilde cikmaya d vam etdi artmadi azalmadi da ama ddgim gbi alt bacak gobek bel tamam lanmisdi benim hic tug cikmadi oralarda.

Merhaba ben lazer yaptirdim mesela alt bacagimin lazeri tamamen tamamlandigi icin orada hic tug cikmadi 2 hamilelik gecirdim ..
Su an ikinci bebegme hamileyim daha dgorusu hic hamile kalmadan lazer yapmisdim.fakat ozel bolge ve yüzüm de dudak ustu henuz tamamlanmamisdi maddi acidan sikismamak icin bolge bolge yaptiriyordum yuzumde ve ozel bolgemde ayni sekilde cikmaya d vam etdi artmadi azalmadi da ama ddgim gbi alt bacak gobek bel tamam lanmisdi benim hic tug cikmadi oralarda.
Bende tamamlamayi düşünüyorum 16 seans toplam genital tüm bacak kol
Düşünüyorum zaten 1 - 2 yıl da ki Ağda parası
1500 ediyor

Bende tamamlamayi düşünüyorum 16 seans toplam genital tüm bacak kol
Düşünüyorum zaten 1 - 2 yıl da ki Ağda parası
1500 ediyor
Bnce yaptırınız.
Bn Kıbrıs'ta yasiyorum burda ilk 6seans odenir 6dan snra fiyat yariya duser snra eger tukenmezse ucretsiz yapilir 1yilda tamamlanir diye konusmustuk gercekden de oyle oldu.. her bolgenn fiyati farklıydı.
Birde benm yaptigim merkezde 3 yıl once ne kdr fiyata yaptiysam tekrr baslarsam ayni fiyatdan devam edebilirim diye knusmustuk o yuzden yaptirmisdim lazeri cok da memnunum

Bnce yaptırınız.
Bn Kıbrıs'ta yasiyorum burda ilk 6seans odenir 6dan snra fiyat yariya duser snra eger tukenmezse ucretsiz yapilir 1yilda tamamlanir diye konusmustuk gercekden de oyle oldu.. her bolgenn fiyati farklıydı.
Birde benm yaptigim merkezde 3 yıl once ne kdr fiyata yaptiysam tekrr baslarsam ayni fiyatdan devam edebilirim diye knusmustuk o yuzden yaptirmisdim lazeri cok da memnunum
Teşekkürler İnşaAllah hamile kalınca da çıkmaz artık yaptırmak istiyorum tek pişmanlığım önce yaptrmamak oldu

Bnce yaptırınız.
Buz mu normal lazer mi acaba

Çok ama çok teşekkür ederim
Yaptırın bir an once bir arkadasima doktor ilk 3ay agda yasaklamisdi oraya baski uygulanmamasi icin sonraki aylarda da karniniz buyur ve orayi resmen göremez siniz ben aynalarla bakarak ulasmaya calisiedim her an tetikteydim dogumda olursa utanacakdim tugleeden dolayi arkadasm da oyle olmus karniniz buyuduk sonra asagiyi goremezsiniz ve kolay temizlik yaoamazsiniz oermatik le bu yuzden lazerle bu isi bitirin..

şimdiki aklım olsa gebelikten önce yaptırırdım çünkü gebelikte kılla tüyle uğraşmak çok felaket. dün ağdaya gittim bir ara doğurucam sandım 🤦🏼‍♀️
gebelikte tekrar çıksa da tek tük çıkıyormuş

Yaptırın bir an once bir arkadasima doktor ilk 3ay agda yasaklamisdi oraya baski uygulanmamasi icin sonraki aylarda da karniniz buyur ve orayi resmen göremez siniz ben aynalarla bakarak ulasmaya calisiedim her an tetikteydim dogumda olursa utanacakdim tugleeden dolayi arkadasm da oyle olmus karniniz buyuduk sonra asagiyi goremezsiniz ve kolay temizlik yaoamazsiniz oermatik le bu yuzden lazerle bu isi bitirin..
Evet haklısınz ama korkum gebelikte çıkması çünkü maymun gibiyim resmen kılliym çok

Back
X