Hamilelikde oluşan anksiyete yardım edin lütfen.

Doğumdan sonra çoğunun geçiyor sizin de geçecek inşallah. Kaç haftalıksınız bu arada

Doğumdan sonra çoğunun geçiyor sizin de geçecek inşallah. Kaç haftalıksınız bu arada
31 haftadayım canım. İnşallah dediğin gibi olur seninde hemen geçer ilaca ihtiyacın kalmaz inşallah. İzzet güllüyü dinle ama bence iyi gelecek sanada onun sayesinde iyleşen çok kişi var

31 haftadayım canım. İnşallah dediğin gibi olur seninde hemen geçer ilaca ihtiyacın kalmaz inşallah. İzzet güllüyü dinle ama bence iyi gelecek sanada onun sayesinde iyleşen çok kişi var
Oh maşallah az kalmış ben de gelsem bu haftalara inşallah sağlıkla başka birley istemiyorum

Oh maşallah az kalmış ben de gelsem bu haftalara inşallah sağlıkla başka birley istemiyorum
Geliceksin inşallah. İnşallah hepsi geçicek. Mesela şuan bana gelmek istiyolar sıkıntılar düşünceler hemen kendimi meşgül ediyorum bişeyler yapıyorum geçiyor biraz sende öyle yapmayı dene. Biz sadece duygularımızdan korkuyoruz yoksa herkes bu duyguları yaşıyor biz korktuğumuz için algımız yalnış olduğu için kötü oluyoruz.

Evet ben de çıktım şimdi yürüyüş yapıyorum yavaş yavaş biraz dağıldı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…