Hamilelikde garip korku, anksiyete

username777

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2023
30
13
8
22
Kızlar merhaba daha yeni konu açmıştım anksiyete diye şimdi yine yazmak istiyorum lütfen kimler benim gibi olduysa yaza bilirmi lütfen çok kötüyüm şuan bile yazarken kendimi kötü hiss ediyorum. Bende hamilelikde garip bir korku oluştu havaya rüzgara karşı. Hava yani bulutlu, yağmurlu havalara karşı içim daralıyor iç sıkıntısı çekiyorum hava kötü olmasa bile oluyor ama hava öyle olunca dahada kötüleşiyorum. Rüzgarda yürüyünce boğuluyorum sonrada içime panik geliyor kapalı yere geçsem bile hala boğuluyormuş gibi hiss ediyorum. Kalabalık yerde olunca bağırıp korkumu herkese söylemek istiyorum sanki. Çok kötüyüm çok. Herkes yanımda bana destek ama ben iyleşemiyorum sanki bu korku hep benimle olucak. Kendi kendime diyorum rüzgar sana birşey yapmayacak ama yinede kötü oluyorum taktım yani rüzgara bulutlu havaya. Geceler korkarak uyanıyorum. Yarını düşünüp panik anksiyete oluyorum akşam olucak gene öyle. Bi yere gidicem kendimi kötü hiss edicem akşam olucak yine. Lütfen ama lütfen birileri bana moral olsun çok kötüyüm yani sırf havada değil etrafıma anlık bakınca bile herşey bana garip geliyor deliriyormuş gibiyim. İç sıkıntısı hiç geçmiyor 30 haftaya geldim halada geçmedi. Geçicekmi bunlar . Kendim gibi birini hep arıyorum ama bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…