- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Herkeze iyi akşamlar
Ayni sey banada oldu.adetim 23 le 25 gun arasi olur adetim bittikden 17 gun sonra 2 3 damla kan gordum uzuldum adet oldum diye sordum dediler ustune gorursun dediler.cok sevindim.sonra fitil kullaniyorum biride dediki fitilde yapar dedi.ay kizlar neye inanicam sasirdim adetime 5 6 gun var sizce nedir.bugun kadinin biri beni tanimiyo dediki sen dr gittin sana fitil verdi bi daha gideceksin hamile kalacaksin dedi.hic tanimiyorum yabanci memleketteyim nerden bildiyse esin cok sakin dedi geceleri cok konusuyon konusma dedi bende yataga girince dilim acilir nerden bildiyse ya
Ah kizlar bisey soyleyin ya
Mrb bende yumurtlama dönemimde birlkte olduk. 8 nisanda adet görmem lazım. Ama acayip bel agrısı sol kasıkta hafif şişlk ve iştahsızlık war. Gögüslerimde normale göre daha şiş. Acaba hamile olabilirmiym. 1 hafta önce test yaptm ama negatf cıktı
olsun canım üzülmeBayanlar hamile deilim malesef
Allahim hayirlisiyla nasip etsin.dundendir az az kanamam oldu.adetimde olabilir ama hic adet gibi de deil.kist kanamasidir diye iliskiye girdik bisey olurmu ay bilmiyorum kiolsun canım üzülme
Çok ilginç cidden valla. Benim de negatif Rabbim hayırlısıyla kavuşturur bizi inşallah yavrularımıza..Bilgece bende anlamadim nasil anladigini ama oylr doktora gidip gelicen hamile kalican gittim negatif çıktı bakalım bu ay ne olacak hayirlisiyla olur inşallah
Katılıyorum bakalim ne olacak.profil resminin anlami nedir acaba :)Çok ilginç cidden valla. Benim de negatif Rabbim hayırlısıyla kavuşturur bizi inşallah yavrularımıza..
Katılıyorum bakalim ne olacak.profil resminin anlami nedir acaba :)
Cok ilginc hikayesi varmis allah sabir versin yasiyomu şimdi bi bakim ya harbi sasirdim ya :)Unlu bir ressam. Frida Kahlonun resmi. Cok begeniyorim kendisini. Baya zorluk yasamistir. Yataga bagli oldugu icin tepesine bir ayna koymuslardir ve hep kendi portresini cizmistir. Her sekilde cizmistir kendini. Bir geyiğin suratina kendi suratini koymustur. Boyle yani.
Cok ilginc buluyorum kendisini ondan
Cok ilginc hikayesi varmis allah sabir versin yasiyomu şimdi bi bakim ya harbi sasirdim ya :)
Baktım ve gercekten sasirtici ya.rabbim neler yaratmış. Guzel bi bayanmista.yatalak cizmis kendini uzerinde ölü hayvanlar merdiven üstünde. Tebrik ederim sizide boyke biseyi hala yasattiginiz için resmini paylasarak banada bisey ogretmis oldunuz.Hayir yasamiyor. Eski bir ressam. Bakin fotolarina cok ilginc cidden..
Baktım ve gercekten sasirtici ya.rabbim neler yaratmış. Guzel bi bayanmista.yatalak cizmis kendini uzerinde ölü hayvanlar merdiven üstünde. Tebrik ederim sizide boyke biseyi hala yasattiginiz için resmini paylasarak banada bisey ogretmis oldunuz.
Tesekkurler
:)rica ederim efendim ne demek
:)
Senin bebek varmiydi bebek mi istiyodun sorun neydi acaba
Hoşgeldiniz bilgece hanım :) Konunuzu yeni gördüm bi tanıdığım kadın vardı 5 ay üstüne görmüş normal kanama gibi sonra anlamış hamile olduğunu inşAllah gönlünüzce olur ..
Olur inşallah evlendikten sonra ilk 2 sene normalmis kiraz sapinı denediniz mi faydası oluyor bende onu denemiştim hep umarım sizinde olur en yakın zamanda..Teşekkür ederim efendim fakat kan testi yaptim gebe degilim.maalesef.. saglik olsun. Sagolun ;-)
Merhaba arkadaşlar, acaba aranızda hamile olduğu halde adet gören var mı? Bu ayki reglim bir damla olarak başladı, ertesi gün hiç gelmedi. Gece biraz geldi yine. Böyle az az devam etti 5 gün ama çok aşırı sancım vardı. İdrar testi yaptım negatif çıktı ama merak etmedim değil, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Çok tuhaf.
amaan bana kiraz sapi demeyin. Bekarken zayiflamak icin iciyordum. Ayy bi kere ictim olumlerden dondum. Dokundu bana.Olur inşallah evlendikten sonra ilk 2 sene normalmis kiraz sapinı denediniz mi faydası oluyor bende onu denemiştim hep umarım sizinde olur en yakın zamanda..
Kan testi yaptrdin mi ? K
amaan bana kiraz sapi demeyin. Bekarken zayiflamak icin iciyordum. Ayy bi kere ictim olumlerden dondum. Dokundu bana.
Bu arada insallah cok sagolun :-**