- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Çok şükür bir şeye üzülüp sıkılmadım da aslında.canım test negatifse merak etme bence adet düzensizliğinde bu ay ki yaşadığın üzüntü yada sıkıntı ile alakalı olabilir
canım ozaman hamile kalmış olabilirsin üzerine görme olabilir bir test daha yapabilirsinÇok şükür bir şeye üzülüp sıkılmadım da aslında.
Ama sağ kasığa bu ay her gün ara ara sancı giriyor, baş dönmesi yaşıyorum. Bu nedendir acaba??
Korkuyorum, kan testi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. Çünkü sadece 1 kere korunmadık. Ya değilsem diye çok üzülürüm. Bazıları 9 ay boyunca adet görüyormuş. Normal kan gibi olmaz diyorlar, kahverengi olurmuş, ama benim öyle değildi..canım ozaman hamile kalmış olabilirsin üzerine görme olabilir bir test daha yapabilirsin
Hoş buldum canım çok sağol.Canim bende hamile kaldigim ay kanama yasamistim cok yogun olmamakla birlikte, insallah sendr hamilesindirBu arada seni yeniden buralarda gormek cok guzel hosgeldin Bilgecim
Canim bende adete 1 gun kala başlamıştı 6 gun felan surdu doktor bana dusuk tehliken var demisti kanama oolunca progestan kullandim kesildi. Kanama pembemsi renktrydi, yani adt kanamasi kadar yogun degildi leke seklinde geliyorduHoş buldum canım çok sağol.
Peki senin kanaman kaç gün sürmüştü? Adet gibi miydi? Rengi falan nasıldı söyler misin?
Canım benim kırmızıydı bildiğin kan gibi. Ya hamile değilimdir kesin.. Off canım kötü bir haber aldoım. Akrabamızın çocuğuna araba çarpmiş yoğun bakımdaymış. Ben çıktım. ÖpüyorumCanim bende adete 1 gun kala başlamıştı 6 gun felan surdu doktor bana dusuk tehliken var demisti kanama oolunca progestan kullandim kesildi. Kanama pembemsi renktrydi, yani adt kanamasi kadar yogun degildi leke seklinde geliyordu
Canim benim yaa hayirlisi olsun sikma canini. Cook gecmis olsun Rabbim sifasini versin insallah.. Bende cok optum Allah yardimcin olsun...Canım benim kırmızıydı bildiğin kan gibi. Ya hamile değilimdir kesin.. Off canım kötü bir haber aldoım. Akrabamızın çocuğuna araba çarpmiş yoğun bakımdaymış. Ben çıktım. Öpüyorum
Yok ben zaten 1 seneden fazladır istiyorum fakat bazı sağlık sorunlarımdan dolayı korunmaya başlamıştık bu ay. Değilim büyük ihtimalle her şeyin hayırlısı. Sizi de tebrik ederim. Hamileymişsiniz. Hadi gözünüz aydın. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..üstüne görenlerin kan rengi kırmızı değil de koyu kahverengi oluyormuş.çok merak ediyosan kan testinde hemen çıkar.benim idrar testinde çıkmadı ama kanda hemen belli oldu.inş. Rabbim gönlüne göre versin.yoksa da sorun yapma daha bi kez korunmamışsın
amin.sağol inş sen de en yakın zamanda bebek sahibi olursunYok ben zaten 1 seneden fazladır istiyorum fakat bazı sağlık sorunlarımdan dolayı korunmaya başlamıştık bu ay. Değilim büyük ihtimalle her şeyin hayırlısı. Sizi de tebrik ederim. Hamileymişsiniz. Hadi gözünüz aydın. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Mrb yam olarak ne kadr kan geldi bendede dun geldi fitil kullaniyorum ondannolabilirmi o kan adetimede 5 6 gun var.sen ne kadar vardi adetine kani gordun acaba ince ayrintilar bunlarCanim bende hamile kaldigim ay kanama yasamistim cok yogun olmamakla birlikte, insallah sendr hamilesindirBu arada seni yeniden buralarda gormek cok guzel hosgeldin Bilgecim
Bendeki kandan ziyade leke seklindeydi tatlim, adetime birkac gun kala olduMrb yam olarak ne kadr kan geldi bendede dun geldi fitil kullaniyorum ondannolabilirmi o kan adetimede 5 6 gun var.sen ne kadar vardi adetine kani gordun acaba ince ayrintilar bunlar
Bugun verdim.kan tahlilini dayanamadim.artik ya varmi yokm varmi yokmu diye sudyen beni rahatsiz etti ilk defa sudyeni fln cikardim.bakalim sonuc ne insallah hamileyimdir yaBendeki kandan ziyade leke seklindeydi tatlim, adetime birkac gun kala oldu
Insallah tatlm hamilesindir..Bugun verdim.kan tahlilini dayanamadim.artik ya varmi yokm varmi yokmu diye sudyen beni rahatsiz etti ilk defa sudyeni fln cikardim.bakalim sonuc ne insallah hamileyimdir ya
canım sonucu aldın mıBugun verdim.kan tahlilini dayanamadim.artik ya varmi yokm varmi yokmu diye sudyen beni rahatsiz etti ilk defa sudyeni fln cikardim.bakalim sonuc ne insallah hamileyimdir ya