Hamilelik

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.412
65.393
Merhaba arkadaşlar, acaba aranızda hamile olduğu halde adet gören var mı? Bu ayki reglim bir damla olarak başladı, ertesi gün hiç gelmedi. Gece biraz geldi yine. Böyle az az devam etti 5 gün ama çok aşırı sancım vardı. İdrar testi yaptım negatif çıktı ama merak etmedim değil, ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Çok tuhaf.

Edit: Arkadaslar kan testi yaptirdim hamile degilmisim. Durum guncellemesi yapayim dedim...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım test negatifse merak etme bence adet düzensizliğinde bu ay ki yaşadığın üzüntü yada sıkıntı ile alakalı olabilir

canım test negatifse merak etme bence adet düzensizliğinde bu ay ki yaşadığın üzüntü yada sıkıntı ile alakalı olabilir
Çok şükür bir şeye üzülüp sıkılmadım da aslında.
Ama sağ kasığa bu ay her gün ara ara sancı giriyor, baş dönmesi yaşıyorum. Bu nedendir acaba??

canım ozaman hamile kalmış olabilirsin üzerine görme olabilir bir test daha yapabilirsin
Korkuyorum, kan testi yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. Çünkü sadece 1 kere korunmadık. Ya değilsem diye çok üzülürüm. Bazıları 9 ay boyunca adet görüyormuş. Normal kan gibi olmaz diyorlar, kahverengi olurmuş, ama benim öyle değildi..

Canim bende hamile kaldigim ay kanama yasamistim cok yogun olmamakla birlikte, insallah sendr hamilesindir Bu arada seni yeniden buralarda gormek cok guzel hosgeldin Bilgecim

Canim bende hamile kaldigim ay kanama yasamistim cok yogun olmamakla birlikte, insallah sendr hamilesindir Bu arada seni yeniden buralarda gormek cok guzel hosgeldin Bilgecim
Hoş buldum canım çok sağol.
Peki senin kanaman kaç gün sürmüştü? Adet gibi miydi? Rengi falan nasıldı söyler misin?

Hoş buldum canım çok sağol.
Peki senin kanaman kaç gün sürmüştü? Adet gibi miydi? Rengi falan nasıldı söyler misin?
Canim bende adete 1 gun kala başlamıştı 6 gun felan surdu doktor bana dusuk tehliken var demisti kanama oolunca progestan kullandim kesildi. Kanama pembemsi renktrydi, yani adt kanamasi kadar yogun degildi leke seklinde geliyordu

Canim bende adete 1 gun kala başlamıştı 6 gun felan surdu doktor bana dusuk tehliken var demisti kanama oolunca progestan kullandim kesildi. Kanama pembemsi renktrydi, yani adt kanamasi kadar yogun degildi leke seklinde geliyordu
Canım benim kırmızıydı bildiğin kan gibi. Ya hamile değilimdir kesin.. Off canım kötü bir haber aldoım. Akrabamızın çocuğuna araba çarpmiş yoğun bakımdaymış. Ben çıktım. Öpüyorum

Canim benim yaa hayirlisi olsun sikma canini. Cook gecmis olsun Rabbim sifasini versin insallah.. Bende cok optum Allah yardimcin olsun...

üstüne görenlerin kan rengi kırmızı değil de koyu kahverengi oluyormuş.çok merak ediyosan kan testinde hemen çıkar.benim idrar testinde çıkmadı ama kanda hemen belli oldu.inş. Rabbim gönlüne göre versin.yoksa da sorun yapma daha bi kez korunmamışsın

Yok ben zaten 1 seneden fazladır istiyorum fakat bazı sağlık sorunlarımdan dolayı korunmaya başlamıştık bu ay. Değilim büyük ihtimalle her şeyin hayırlısı. Sizi de tebrik ederim. Hamileymişsiniz. Hadi gözünüz aydın. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

amin.sağol inş sen de en yakın zamanda bebek sahibi olursun

Herkeze iyi akşamlar
Ayni sey banada oldu.adetim 23 le 25 gun arasi olur adetim bittikden 17 gun sonra 2 3 damla kan gordum uzuldum adet oldum diye sordum dediler ustune gorursun dediler.cok sevindim.sonra fitil kullaniyorum biride dediki fitilde yapar dedi.ay kizlar neye inanicam sasirdim adetime 5 6 gun var sizce nedir.bugun kadinin biri beni tanimiyo dediki sen dr gittin sana fitil verdi bi daha gideceksin hamile kalacaksin dedi.hic tanimiyorum yabanci memleketteyim nerden bildiyse esin cok sakin dedi geceleri cok konusuyon konusma dedi bende yataga girince dilim acilir nerden bildiyse ya
Ah kizlar bisey soyleyin ya

Mrb yam olarak ne kadr kan geldi bendede dun geldi fitil kullaniyorum ondannolabilirmi o kan adetimede 5 6 gun var.sen ne kadar vardi adetine kani gordun acaba ince ayrintilar bunlar

Mrb bende yumurtlama dönemimde birlkte olduk. 8 nisanda adet görmem lazım. Ama acayip bel agrısı sol kasıkta hafif şişlk ve iştahsızlık war. Gögüslerimde normale göre daha şiş. Acaba hamile olabilirmiym. 1 hafta önce test yaptm ama negatf cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…