hamilelik

mutsuz_asi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
11
0
86
İstanbul
merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum bilgisi olan varsa lütfen cevap versin kendimi çok kötü hissediyorum geçen hafta doktor testte 6,9 çıkmıştı bana bebek var dedi ama küçük deddi bugünde gittim yaptırdım sonuş 2.00 çıktı ve kesinlikle yok deddi adetime daha 10 gün var ama mide bulantılarım aşırı şekilde devam ediyor gözğüs uçlarımdada sızlama var bide kasıklarımda ara ara kasılmalar var lüten sizde biliyorsanız birşeyler yazın benimle paylaşın ağlamaktan gözlerim şişti şimdiden herkeze tşkler ((

canım neden kendını uzuyosunkı daha adetıne cok varmıs belkı degerlerın yukselır Allah tn umıt kesılmezmıs.. ama 6.9 lada cok dusuk bı deger nasıl bebek var demıs kı ? anlamadım..

canım kendını neden uzuyosunkı daha adetıne cok varmıs.. hem nası doktormus kı o 6.9 la bebek var demıs cok dusuk bı deger oda.. ama Allah tn umıt kesılmezmıs belkı degerlerın yukselır uzulme

canım kendını neden uzuyosunkı daha adetıne cok varmıs.. hem nası doktormus kı o 6.9 la bebek var demıs cok dusuk bı deger oda.. ama Allah tn umıt kesılmezmıs belkı degerlerın yukselır uzulme

uzme kendını daha zaman var inşallah hamılesındır alırsın kucagına bebişini :)

tşk ederim arkadaşlar inşallah yükselir benimde ümüdim o zaten doktor beni çok yanılttı ama ben hala bekliyorum çünkü hamileymişim gibi hissediyorum inşallah öyledir çok tşk ederim inşallah ((

cnm sabırlı ol
burda bi arkadaşımız adetine 10 kala test yaptırdı değeri 5 çıktı sonra o yükselerek 64 kadar çıktı ama sonra tekarar düştü
kimyasal gebelik yaşamış
doktoru acele etmseydin adet gibi atacaktın vucudundan demiş
çok kızdı sonra kndine
boşuna kendimi umutladırdım die
sabırlı ol biraz adetini bekle günü geçincede etstini tekrarla inş. bebeğin seninledir.

muhtemelen sen test yaptırmasaydın adetin gününde olacaktı ve bunu far tmeyecektin bile
adete 10 gün kala test yapılmaz ki yapılsa da yanıltıcı olur
bebeğin tutunup tutunmayacağı ancak adet günü geçince anlaşılır
değer düştüğüne göre büyük olaslıkla adet olacaksındır.
ama umutlu ol bu şekilde olup ertesi ay hamile kalan çok oluyor.

günaydın arkadaşlar yorumlarınızla kalbime su serptiniz doktor yok desede içimde hala bir ümit var mide bulantılarımda hala şiddetli şekilde devam ediyor buraya üye olmakla çok iyi yapmışım insan açılıyor dün çok kötü olmuştum doktor yok deyince ama sizinde söylediğiniz gibi belki çok erkendir adetimi beklemekten başka çarem kalmadı arkadaşlar çoook tşk ederim hepinize güzel yorum ve desteklerinizden dolayı :))

canım bence de kendini üzme ve daha fazla düşünme artık, biraz zamana bırak günün gelsin kısmet ?? ayrıca bulantıların psiolojik ve heyecandan da olabilir, diğer belirtilerin tümü zaten adet belirtileriyle aynı, sakin olmaya çalış ve şunu bilki olsa da olmasa da hakkında hayırlı olduğu içindir, bu kadar ümidini beslersen sonrasında olumsuz olursa çok daha fazla üzülürsün cnm ..
en önemlisi lütfen bu kadar aceleci davranmayalım, naparsak kendimize yapıyoruz, şimdi akışına bırakmış olsaydın bu kadar endişe ve merak içerisinde olmayacaktın, rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah :)

haklısın herşeyi oluruna bırakmak en iyisi zorlamanın kendimi üzmenin hiç bir faydası yok inşallah bir dahaki ayy müjdeli haberi alırım allah herkezin gönlüne göre versin isteyen herkezin yüzünü guldürür inşalla :)))

merhaba arakadaşlar geçen ay bahsetmiştim ama bu ay adet gördüm malesef olmadı hamile deyilmişim benim size sormak istediğim başka şeyler var yardımcı olursanız sevinirim 8 kasımda adet gördüm ve bugün kasıklarımda ağrı ayrıcada akıntı oldu acaba yumurtlama denilen olaymı oluyor anlayamıyorum ve yine başbelası mide bulantılarım var neden böyle oluyor sizce ve aşırı derecede gaz sıkışmaları oluyor şimdiden tşkler bilgi ve yorumlarınız için (

geçen ay simir tahlili ve ultrasyon görüntüsü yaptırdım ama doktor hiç bişey yok demişti bilemiyorum haklı olabilirsin çook tşk ederim bilgi için :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…