• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

prensen2210

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
47
7
1
28
Kızlar 27 martta adet oldum. 9 nisanda korunmasız ilişkim oldu eşimle anlık bugün 23 martta takvime göre gecikme gözlüyor tek seferde tutma ihtimali var mı genellik döngüm 27 gün kaşık ağrım var 3 gündür test yapsam çıkar mı

Kızlar 27 martta adet oldum. 9 nisanda korunmasız ilişkim oldu eşimle anlık bugün 23 martta takvime göre gecikme gözlüyor tek seferde tutma ihtimali var mı genellik döngüm 27 gün kaşık ağrım var 3 gündür test yapsam çıkar mı
İlk hamileliğim tek günde tutmuştu şimdi uğraşıyorum 3 aydır tutmadı mesela. Gecikme varsa bir test yapın bakalim

Bir kere taşan prezervatiften hamile kaldım, hey yavrum hey olacağı varsa teke coga bakmıyor bu iş, test yap sen hayırlısı olsun🤷🏻‍♀️

Kızlar benimde yumurtalama üzerinden 9 gün geçti, regliye 5 gün kaldı testim negatif.
Sizce testi erken mi yapıyorum

Kızlar benimde yumurtalama üzerinden 9 gün geçti, regliye 5 gün kaldı testim negatif.
Sizce testi erken mi yapıyorum
Evet biraz erken gibi ortalam 12-13 gün geçince yumurtlama belli olur. Regl gecikmesi beklemeniz daha iyi olur ama dayanamazsanız 3 gün sonra falan yapın

Back
X