Simgecik6 Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2018 565 299 Bugün 00:13 Konu Sahibi Pembe minikler #41 Pembe minikler .!.: Merhaba cnm şuan 7+0 Haftalık gebeyim bugün kalp atışlarını duyduk doktor hersey yolunda dedi 3 hafta sonra tekrar gidecem kontrole Senin ne kaşar çıktı beta hcg tekrar verdin mi Genişletmek için tıkla... Benim dış gebelik dedi Dr um bugün kürtaj oldum ve kese nerde tespit edemediği için iğne vuruldum
Pembe minikler .!.: Merhaba cnm şuan 7+0 Haftalık gebeyim bugün kalp atışlarını duyduk doktor hersey yolunda dedi 3 hafta sonra tekrar gidecem kontrole Senin ne kaşar çıktı beta hcg tekrar verdin mi Genişletmek için tıkla... Benim dış gebelik dedi Dr um bugün kürtaj oldum ve kese nerde tespit edemediği için iğne vuruldum
P Pembe minikler Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2024 168 23 26 Bugün 16:18 Konu Sahibi Pembe minikler #42 Simgecik6 .!.: Benim dış gebelik dedi Dr um bugün kürtaj oldum ve kese nerde tespit edemediği için iğne vuruldum Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun cnm rabbim sana ve isteyen her bayana kucağını boş bırakmasın
Simgecik6 .!.: Benim dış gebelik dedi Dr um bugün kürtaj oldum ve kese nerde tespit edemediği için iğne vuruldum Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun cnm rabbim sana ve isteyen her bayana kucağını boş bırakmasın