- 22 Mart 2024
- 161
- 23
- 26
- Konu Sahibi Pembe minikler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama toz pembe şeklinde çok az bi lekelenmem varBayağı net pozitif. Hayırlı olsun :))
Belki yerleşme kanamasıdır Baya belli bi pozitif bence vakit kaybetmeden doktora gidinAma toz pembe şeklinde çok az bi lekelenmem var
Bilmiyorum cnm salı gününe randevu aldım şimdi bi test dha yapasım var Ama bilemiyorum acaba yanlış mı çıkar diye hayırlısı bakalımBelki yerleşme kanamasıdır Baya belli bi pozitif bence vakit kaybetmeden doktora gidin
Hayırlı olsun kendinizi strese sokmayın tam adet gününüz de mi başladı lekelenme yoksa öncesinde miBilmiyorum cnm salı gününe randevu aldım şimdi bi test dha yapasım var Ama bilemiyorum acaba yanlış mı çıkar diye hayırlısı bakalım
Acil de kan verip kesinleştire bilirsiniz istersenizBilmiyorum cnm salı gününe randevu aldım şimdi bi test dha yapasım var Ama bilemiyorum acaba yanlış mı çıkar diye hayırlısı bakalım
1 gününde bugün 2 günüHayırlı olsun kendinizi strese sokmayın tam adet gününüz de mi başladı lekelenme yoksa öncesinde mi
Ve az önce bi test dha yaptım anında çizgi belirdi dk bile olmadıHayırlı olsun kendinizi strese sokmayın tam adet gününüz de mi başladı lekelenme yoksa öncesinde mi
Bence gönlünüzü ferah tutun ve hcg değerinizi öğrenin . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kanamanız pembe ve kahverengi olmak üzere lekelenmeyse içinize ferah tutunVe az önce bi test dha yaptım anında çizgi belirdi dk bile olmadı
Hayırlısı olsun hamilesinizKizlar Bugün Kan Verdim sonucum böyle
4 gün gecikmeye normal mi bu değer salı günü randevu aldımHayırlısı olsun hamilesiniz
Var gibi ama 10 dk sonrasi geçersiz kan testi verinBende az once erken yaptim boyle cikti ilk 10 dakikada 8 gun var
10 dakikadan sonra cikmadi ilk 10 dakikada cikti vericem kan sali gunuVar gibi ama 10 dk sonrasi geçersiz kan testi verin
Anladım acile git istersen ben bugün acile gittim öğrendim10 dakikadan sonra cikmadi ilk 10 dakikada cikti vericem kan sali gunu
Olabilir hakkınız da hayırlısı olsun ilk gebeliğiniz mi olacakBen 1 kac gun once gitmistim simdi yuzum yok qz gecsin cok erken gittim.sanirim 1.21 cikti 10 gun vardi