• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Nare12

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2023
94
5
8
26
Merhaba. Benim yumurtalama döneminden sonra vajinal akıntım başladı. Şuan adetime 6 gün var. Akıntı gelmeye devam ediyor. Adetim düzenlidir. Sağ kasığımda batma hiss var. Hamilelik ola bilir mi ? Bir ara nefes darlığı vardı. Aniden oluyodu alt karnımda da sertleşme var. bunun dışında bir belirtim yok

Benimde yumurtanın catladigi 2. Gün benimde akıntım var kremsi beyaz ama ben enfeksiyon olabilir diye yorumladim

Benimde yumurtanın catladigi 2. Gün benimde akıntım var kremsi beyaz ama ben enfeksiyon olabilir diye yorumladim
Bende de kremsi peynir kesiği gibi akıntı üstüne kasık ağrısı oluyordu gercektende enfeksiyonmuş bende çatlama felan sanıyordum

Bende de kremsi peynir kesiği gibi akıntı üstüne kasık ağrısı oluyordu gercektende enfeksiyonmuş bende çatlama felan sanıyordum
Ben ovulasyon testi ile gördüm catlamayi ama akıntım daha bugün başladı dediğiniz gibi bende enfeksiyon olduğunu düşünüyorum zaten bakalım

Back