- 13 Mart 2019
- 985
- 366
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sekilde birliktelik oldu esimle hemen sirt ustu yatip bekledim ..bi mucize insallahEvet olabilir.
Sonunda ikna edip gittik gecenlerdr tahliler oldu ilac verdi ama yinede ameliuat sonu gibiBence önce sertleşme sorunu için bir doktora gitmenizi öneririm.
Öyle havaya kalkmaya vs gerek yok bile ı o pozisyonda da hamile kalınabilirMerhaba arkadaslar acaba cinsel birlesimde kadin ustteyken esi bosalirsa iceriye vede sirt ustu yatip ayaklarini 20 dk yarim saat kadar havada tutarsa hamile kalma sansi olabilirmi...esinle o sekilde olabiliyorum sertlesmesi zor oluyor diye...
O sekilde diye yaziliyor ciziliyor ben sasirdim artik...umarim bir mucize olur insallahhÖyle havaya kalkmaya vs gerek yok bile ı o pozisyonda da hamile kalınabilir
İlişkilerimizin çogu bu şekilde oluyor bizim 2. Ye hamileyim öyle olsa bizim olmazdı herhaldeO sekilde diye yaziliyor ciziliyor ben sasirdim artik...umarim bir mucize olur insallahh
Bu sozleriniz bana umut oldu...kadin usteyken sperm.rahme yerlesmesi zor denilio vesayre ama ole oldu bi andaİlişkilerimizin çogu bu şekilde oluyor bizim 2. Ye hamileyim öyle olsa bizim olmazdı herhalde
Ya her pozisyonda hamilelik ihtimali var ama en yüksek olan pozisyon doggy diye biliyorumBu sozleriniz bana umut oldu...kadin usteyken sperm.rahme yerlesmesi zor denilio vesayre ama ole oldu bi anda
Bu kadar negatif sonuca rağmen neden korktunuz ki?Bende sürtünmeyle ilişki yaşadım ertesi gün hapı içtim korkudan zaten tam birleşme de olmadı defalarca test yaptım negatif, içimi rahatlatmak için beta testi yaptırdım o olaydan 3 ay sonra 23 Kasım da referans aralığında bisey yazmıyordu çizgi vardı, <1.20 negative yazıyordu diğer tarafta, 5 aydır adetimi de oluyorum ama korktum
Öyle bir şey olsa üstte olmak da dışarı boşalmak gibi halk arasında yaygın bir kulaktan dolma doğum kontrol yöntemi olurduBu sozleriniz bana umut oldu...kadin usteyken sperm.rahme yerlesmesi zor denilio vesayre ama ole oldu bi anda
Sadece bir kere korunmadan ilişki yaşadık eşimle. Onda da gebe kaldım. Ben üstteydim ve hemen saniyesinde kalkıp tuvalete ve banyoya girdim hepsi hemen dışarıya gitsin diye. Olacağı varsa her türlü olur yaniMerhaba arkadaslar acaba cinsel birlesimde kadin ustteyken esi bosalirsa iceriye vede sirt ustu yatip ayaklarini 20 dk yarim saat kadar havada tutarsa hamile kalma sansi olabilirmi...esinle o sekilde olabiliyorum sertlesmesi zor oluyor diye...
Kesinlikle rabbim ne yazdiysa kadere onlari yasioruz...o ladar seyler yaziliuorki .okadar da bebek istiyorm ki insan caresiz kalior...rabbim insallah saglicakla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsinSadece bir kere korunmadan ilişki yaşadık eşimle. Onda da gebe kaldım. Ben üstteydim ve hemen saniyesinde kalkıp tuvalete ve banyoya girdim hepsi hemen dışarıya gitsin diye. Olacağı varsa her türlü olur yani
Hakikaten oyle pespese doguran vesayre...eskiden kadinlarimiz yontem frlan bilemezmiski..simdi akillari karistiriyolar .bendr onlardan biri oldumBazılarının üzerine ceket atılsa yetiyo bile. Öyle doğurgan insanlar var. havada beklemek falan hikaye
Amin . Siz kafanızı rahatlatın . Odak noktanızı değiştirin. O zaman her şey daha kolay olacak. Size de en kısa zamanda nasip olsun inşallahKesinlikle rabbim ne yazdiysa kadere onlari yasioruz...o ladar seyler yaziliuorki .okadar da bebek istiyorm ki insan caresiz kalior...rabbim insallah saglicakla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin
Aminn canim sagolasin ..evet cok takiyorum kafaya..relax olmaliyim...insallah dogru zamanda nasip oluverirAmin . Siz kafanızı rahatlatın . Odak noktanızı değiştirin. O zaman her şey daha kolay olacak. Size de en kısa zamanda nasip olsun inşallah