• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

nihalbaycan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2021
7
6
1
28
Merhabalar;
Ben birşey sormak istiyorum adetin her ay 19 yada 20 günde bir olur 2 gün geciktim ve internette geç döllenme diye birşey okudum. Yani geç yumurtalama. Bu durumda geç döllenme de adet görülür mü? Bilginiz var mı ?

Şüpheli ilişkin varsa gebelik testi yap geç döllenme denilen şey geç yumurtlayıp o yumurtanın adet gününe yakın döllenmesidir. Döllenmezse zaten gününde adet olursun (düzenliyse tabi). Sen düzenli olup geciktirici söylüyorsun adet belirtilerin var mı ? Birde bi gebelik testi alıp yapmanı öneririm

Şüpheli ilişkin varsa gebelik testi yap geç döllenme denilen şey geç yumurtlayıp o yumurtanın adet gününe yakın döllenmesidir. Döllenmezse zaten gününde adet olursun (düzenliyse tabi). Sen düzenli olup geciktirici söylüyorsun adet belirtilerin var mı ? Birde bi gebelik testi alıp yapmanı öneririm
Şöyle ben düzenli adet görüyorum yani 20 günde bir arada erken de oluyorum ama hiç geç olmadım benim eşim asker birlikteliğimiz oldu ve gitti ve ben adet oldum gittikten 1 hafta sonra şuan adet olmam gerekiyor ama olmadım adet belirtilerim yok ağrı sancı falan acaba yumurtalamam geç olmuş olabilir mi

Şöyle ben düzenli adet görüyorum yani 20 günde bir arada erken de oluyorum ama hiç geç olmadım benim eşim asker birlikteliğimiz oldu ve gitti ve ben adet oldum gittikten 1 hafta sonra şuan adet olmam gerekiyor ama olmadım adet belirtilerim yok ağrı sancı falan acaba yumurtalamam geç olmuş olabilir mi
Dediğim gibi yumurtlamayla pek ilgisi yoktur ama stres falan etkilemiş olabilir bu hafta olmazsan pazartesi bi doktora git bence

Arkadaşlar yumurtam çatladı 3 gün önce ama kasık ağrım var. Döllenme belirtisi olabilir mi? Alt karnim adet olacakmışım gibi dünden beri

Back
X