Hamilelik...

giggles

Shady's back.🥴
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
13.059
49.303
528
Yine ben yine kendimi hamile sanma vakası büyük ihtimalle
Bu evde kalma işi beni bu açıdan çok yordu en çok sanırım

Önce genel izahat vereyim
Yaklaşık 6-7 aydır çocuk deniyoruz
En son 2 ay önce ön kontrol için bir doktora gideyim demiştim
Prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı ve onun için ilaç tedavisi görüyordum
Bu hafta son ilacı almam gerekiyordu ama bir sebepten alamadım

Derdimse yine kendimi hamile sanmam
Yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşadık
İlişkiden de 6-7 gün sonra regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu
Yerleşmeyle filan bir alakası var mı bilmiyorum
Umarım vardır
Regl günüm bu cuma olmalı
Henüz hiçbir şey hissetmiyorum ama elim yüreğimde kendimi dinliyorum resmen
Tek kendimce bulduğum belirti göğüslerimin büyümüş ve hassas olması
Sonuçta hormon tedavisi görüyordum ve altı üstü bir hafta ilaç alamadım ve son ilacımdı tedavideki
3-4 gün içinde hamile olmasam bu kadar büyür müydü diye kendimi avutuyorum
Ama hiçbir belirtim de yok
Olmaması normal midir?
Bu aydan çok umutluydum, kafamı hiç yormamıştım bu işlere ve olumlu enerji gönderiyordum
Ama şu son günleri geçiremiyorum resmen
Test almak da istemiyorum olmazsa üzülebilirim

Ya benim içimi ferahlatın ya aklımı baiıma getirin lütfen
Bu durumlar hiç ben değil hem de hiç sağlıklı değil bence

O kadar bensin ki :) bende surekli kendimi dinliyorum canim herkesin belirtileri farkli oluyor kimi adet belirtilerine benziyor diyor kimi anlamadim diyor. Kimi de erken olmasina ragmen psikolojik olarak bulantim vardi diyor herkes de farkli

O kadar bensin ki :) bende surekli kendimi dinliyorum canim herkesin belirtileri farkli oluyor kimi adet belirtilerine benziyor diyor kimi anlamadim diyor. Kimi de erken olmasina ragmen psikolojik olarak bulantim vardi diyor herkes de farkli
Ay bilmiyorum
Olmamasını hormonlara bağlamıştım doktora gidince
Şimdi hormonlar düşükken değerlendirdim fırsatı
Olur diye düşündüm
Göğüslerim yine ayrı bir boyuta geçtiler hem büyüdüler hem acıyorlar
Regl olurken de olurdu ama hormon tedavisi görüyorum diye geçen ay hiç büyümemişti
Belki hamileyimdir de ondan böyle olmuştur diyorum

Gerçekten aklı selim bir insandım
Ta ki regl günüm yaklaşana kadar
Yüreğim ağzımda bekliyorum acaba olacak mıyım diye
Ödüm kopuyor resmen olacağım diye

Kiyamam ya . O kadar zor ki beklemek. Rabbim insallah hepimize nasip etsin insallah hamilesindir insallah ❤

Kiyamam ya . O kadar zor ki beklemek. Rabbim insallah hepimize nasip etsin insallah hamilesindir insallah ❤
Kendimin bu halini dışardan izlesem sana yazıklar olsun derdim
O kadar bana uygun hareketler değil yani
Pandemi bozdu beni sanırım
Amin umarım bu ay hamileyimdir artık
Allah isteyen herkese nasip etsin
Az daha yazarsam sanırım oturduğum yerde ağlayabilirim

Aglama guzel haberlerini bekliyorum :) yaz mutlaka

Bende üzülmemek için test almıyorum o kadar negatif gördüm ki test yapmaya korkar oldum kendimi dinliyorum bugün adet olmam gerekiyor ama olmadım adetle ilgili belirtim bile yok test yapmayıp kuzu kuzu beklicem inşallah senin güzel haberlerini alırız

Ay ne güzel ne heyecanlı ya
Umarım hamilesinizdir
Ben hep 28 günde bir olduğum için acaba diyecek fırsatım bile olmadı
Hep öncesinde acabaladım
Bu aydan ümidim vardı
Ama yavaş yavaş umudun yerini korku almaya başladı
Dünyanın sonu değil illa ki ama bu ay çok inanmıştım sanırım

Çok kafaya takmamak gerekiyor ama yapamıyoruz bi yerde... hamile olduğumu sanmıyorum ama hayırlısı diyelim inşallah sende bişeyler vardır da korkularının yerini sevinç alır

Çok kafaya takmamak gerekiyor ama yapamıyoruz bi yerde... hamile olduğumu sanmıyorum ama hayırlısı diyelim inşallah sende bişeyler vardır da korkularının yerini sevinç alır
Takmayanlar nasıl takmıyorlar çok merak ediyorum zaten
Çok duygusal bir insan oldum resmen
Mesela hiç birbirini tanımayan insanlarla birbirine çocuk dilemek bile tuhaf geliyor
Herkese sarılıp ağlayabilirim buradaki

Kimseler de cevap yazmıyor burada
Zaten darlanmış durumdayım
O kadar çok sayfaya yazdim ki artık nerde ne yazdım bilmiyorum. Sırf kimseler yazmiyor dediğin için yazıyorum Allah herkesin gönlüne göre versin bende bu ay çok umitliydim ki ilk denemem bu ama sanki adet olacağına kendimi inanırdım. Bugün erken gebelik testi yaptım adetime 6 gün var. Ve dedim ki bu testi yaptıktan sonra artık akışına bırakacaksın 6 gün bekleyeceksin olmazsa bakıcaz artık dedim. Negatif çıktı bekliyorum 6 gün bakalım nasip artık

Ay aklıma ilk denediğim ay geldi bak
Yumurtlama filan bihaberim tabi
Ben yaptım ya oldu sanıyorum
Oysa daha kaç ay daha olmayacakmış

Umarım siz o çok verimli doğurgan insanlardansınızdır
Benim gibi 6. ayı devirmeden çocuk sahibi olursunuz

Ben bu ay farklı bir taktik deniyorum
Hep tereddütlüydüm
Bu ay kesin hamileyim o inançtaydım
Regl yaklaştıkça içimi korku kapladı
Her şeyi regle yoruyorum
Umarım değildir ama

Ya ben ona dikkat ediyorum ovulasyon testi kullanmadım ama adetten sonra da neredeyse her gün birlikte olduk umarım birinden biri tutmuştur başlarda çok inandım kesin oldu dedim falan ama son zamanlara geldikçe hüsran da başlıyor korkuyorum kesin adet olucam biliyorum alıştırmaya başladım kendimi. Guz el dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim inşallah sizde en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız

Ben geçen ay bütün belirtileri yaşamıştım kremsi akıntı, adete 4 gün kala pembe minik damla şeklinde kanama, inanılmaz derecede kasık ağrıları vs. Sonuç hüsran adet oldum. Ondan önceki ayda 2 kere kahve leke şeklinde pıhtısız adet oldum. Oldum da oldum Yani demem o ki öyle bir süreçki bu size şu an ne desek olmaz. Hamilelik belirtisi mi göğüsler ? Tabiki. Ama olmayadabilir. He inşallah vardır dua edelim Umarım gönlünüze göre olur

Ben o evrelere hiç gelemedim
Hep öncesindeki tereddütü yaşadım
Hep 28 günde bir hemen olurum

Göğüslere ilaç kullanmama rağmen olduğu için güvendim
Ama kendime bahane arıyor da olabilirim

Çok haklısınız valla tesellisinin nasıl olduğunu hiç bilmediğim bir olay
İçimden ben başkalarını nasıl teselli ettim zamanında kalplerini kırdım mı bana da sinir oldular mı diye düşünür oldum

Bu arada bende sizin gibiyim. Kıpır kıpırımdır çok da duygusalım. Ben sanıyorum ki hemen hamile kalıcam bir iki aya. İkinci deneme ayımızda midem nasıl bulanıyor anlatamam ki benim kusma fobim var, başım döndü bir iki kere göğüslerim inanılmaz acıyor adetimde 3 gün gecikti dedim kesin hamileyim neyse gittim sabah test yaptırdım beta hcg eve geldim lavaboya girdim adet olmuştum Meğerse kistim varmış bütün belirti sandığım şeyler ondanmış allahtan adetle atmıştım Peki akıllandım mı ? Hayır Kendinize kızmayın ve yalnız hissetmeyin diye kendimden bahsetmek istedim

Valla ben de sizi ne kadar teselli etmek istesemde boş gelir insan inanmak istedikten sonra gerisi boş. Ben de hep bir umut arıyorum başkalarımın yazısında ama bugün söz verdim kendime bu böyle olmaz daha en başındasın kendine bu açıyı çektirme dedim ve boş verdim olmazsa bir daha deneriz napalim. Ama umitlenmekmi dibine kadar evet yine aynı şeyler olacak onu da biliyorum

Ben zaten herkesin bu halde olduğunu ama benim gibi utancından kimseye söyleyemediğini düşünüyorum
Ben evlenmeden önce kendimi çok kolay hamile kalan biri sanıyordum
Ne işkenceler ettim kocama
1,2,3 öyle devam ediyoruz
En azından eczacıdan utanıyorum artık da sürekli test almıyorum 2 3 aydır
Bi bunu başardım

Yaa ne kadar naifsiniz Haklısınız insan kendinde olmayan bir belirti gördüğünde doğal olarak hamile miyim diye düşünüyor. İnşallah güzel haberi alında hep beraber sevinelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…