Merhaba kızlar bi sorum var. Eşimle adet bitiminden 3 gün sonra ilişkiye girdik ancak ne içeri ne dışarı boşalma oldu. Bu ilişkiden sonra yurt dışına çıktım. O ay adetim 9 gün gecikti 2 tane idrar testi yaptım ikiside negatif. Daha sonra normal 7 günlük reglimi oldum. Türkiyeye döndüğümde ilişkinin üzerinden tam 5 hafta geçmişti kadın doğuma gittim ultrasona girdim doktor bir şey demedi. Kan testimde 0.0 çıktı yani negatif. Ancak bu ay yine regli gecikmesi yaşıyorum 7 gün oldu tık yok. O ilişkiden sonra bir daha ilişkiye girmedik ama yine de gebelik ihtimali var mıdır acaba? Böyle bir şey yaşayan var mı merak ediyorum? Ayrıca iki gün önce idrar testi yaptım oda negatifti
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamilelik
- Konu Sahibi buseergin
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- adet adetgecikmesi hamilelik hamilemiyiim hamilemiyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İlişkinin üstünden 5 hafta geçmiş ve kan testi negatif çıkmış bişey olsaydı orda belli olurdu rahatlıkla.
Öyle mi diyosun ya çok teşekkür ederim yeni evliyiz çünkü istemediğimiz bir şey bu çok rahatladımİlişkinin üstünden 5 hafta geçmiş ve kan testi negatif çıkmış bişey olsaydı orda belli olurdu rahatlıkla.
- 20 Eylül 2020
- 1.929
- 6.575
- 108
pozitif olması imkansız artık merak etme çıksa kanda çıkardı 5 haftalık ohoooo kaç çıkardı hemde:))Merhaba kızlar bi sorum var. Eşimle adet bitiminden 3 gün sonra ilişkiye girdik ancak ne içeri ne dışarı boşalma oldu. Bu ilişkiden sonra yurt dışına çıktım. O ay adetim 9 gün gecikti 2 tane idrar testi yaptım ikiside negatif. Daha sonra normal 7 günlük reglimi oldum. Türkiyeye döndüğümde ilişkinin üzerinden tam 5 hafta geçmişti kadın doğuma gittim ultrasona girdim doktor bir şey demedi. Kan testimde 0.0 çıktı yani negatif. Ancak bu ay yine regli gecikmesi yaşıyorum 7 gün oldu tık yok. O ilişkiden sonra bir daha ilişkiye girmedik ama yine de gebelik ihtimali var mıdır acaba? Böyle bir şey yaşayan var mı merak ediyorum? Ayrıca iki gün önce idrar testi yaptım oda negatifti
Ay düşünmeden yapamıyorum cidden psikolojim bozuldu kendimi gebe sanıyorum deli gibi oldum evde (pozitif olması imkansız artık merak etme çıksa kanda çıkardı 5 haftalık ohoooo kaç çıkardı hemde:))
- 26 Şubat 2019
- 2.048
- 1.599
- 133
Yok merak etmeyin kan testi kesin sonuç olsaydı orda çıkardıÖyle mi diyosun ya çok teşekkür ederim yeni evliyiz çünkü istemediğimiz bir şey bu çok rahatladım
Çok teşekkür ederim yardımınız içinYok merak etmeyin kan testi kesin sonuç olsaydı orda çıkardı
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Geç döllenme olsaydı dahi. Çıkardı merak etmeyin hamile değilsinizAy düşünmeden yapamıyorum cidden psikolojim bozuldu kendimi gebe sanıyorum deli gibi oldum evde (
Çok teşekkür ederim yardımınız içinGeç döllenme olsaydı dahi. Çıkardı merak etmeyin hamile değilsiniz
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Rica ederim canımÇok teşekkür ederim yardımınız için
Aman allah korusun mevsimselde olabilir stres yaptıysanız benim gibi böyle 7 gün gecikir en iyisi rahatlamakBenimde 2gün gecikti. Ama herhangi bir belirttim bileyim yok olmasında. Kazaya kurban gitmek istemem
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Hem yaşında genç yaparsınız istediğiniz zamanÖyle mi diyosun ya çok teşekkür ederim yeni evliyiz çünkü istemediğimiz bir şey bu çok rahatladım
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Yok bende no problem stres yapmam çünkü istemem artık çocuk. Küçük Bi kaza olmuştuda yanlışlıkla ondan dedimAman allah korusun mevsimselde olabilir stres yaptıysanız benim gibi böyle 7 gün gecikir en iyisi rahatlamak
Şuanda hiç istemiyoruz ya daha 6 ay oldu. Senin 3 çocuğun var galiba kesin yoktur dimi böyle bir şeyHem yaşında genç yaparsınız istediğiniz zaman
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Yani yoktur diye tahmin ediyorum. Olsa anlardım da ne bilim evet 3tane dizili bendeŞuanda hiç istemiyoruz ya daha 6 ay oldu. Senin 3 çocuğun var galiba kesin yoktur dimi böyle bir şey
Allah bağışlasın
Yani yoktur diye tahmin ediyorum. Olsa anlardım da ne bilim evet 3tane dizili bende
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Yani yoktur diye tahmin ediyorum. Olsa anlardım da ne bilim evet 3tane dizili bendeŞuanda hiç istemiyoruz ya daha 6 ay oldu. Senin 3 çocuğun var galiba kesin yoktur dimi böyle bir şey
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23